hamileyim iki kese göründü biri bos bilgisi olanlar lütfen paylaşın.

maviruyadyg

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
312
109
18
38
6 haftalik hamileyim 10 gündür ara ara ağrım ve kanamam var dr gittim alttan bakti iki kese gördü biri bos buyuk ihtimal kanaman ondandir dedi diğeri cok şükür dolu ve meleğimin kalp atışınıda duyduk böyle bi durumla kasilasan varmi lütfen paylaşın

Merhabalar, benim de gebeliğimde iki kese görünmüştü ve biri boştu. Doktorum bu boş kesenin vücuttan kendi kendine atılacağını veya yok olacağını söyledi. Kanamanız olabilir de olmayabilir de dedi. Kanama falan olmadan kendiliğinden yok oldu o boş kese. Panik yapmayın, içinizi ferah tutun. Zatan yavrunuzun kalp atışlarını da duymuşsunuz.

m de gebeliğimde iki kese görünmüştü ve biri boştu. Doktorum bu boş kesenin vücuttan kendi kendine atılacağını veya yok olacağını söyledi. Kanamanız olabilir de olmayabilir de dedi. Kanama falan olmadan kendiliğinden yok oldu o boş kese. Panik yapmayın, içinizi ferah tutun. Zatan yavrunuzun kalp atışlarını da duymuşsunuz.[/QUOTE]
Mrb cok tsk ederim cvp icin. cok zor gunler gecirdim cok tedavi gördüm tup bebek yaptirdim olmadi bu normal yolla oldu 5bucuk yillik ewliyim o yüzden korkularim ister istemez devam ediyo

Mrb cok tsk ederim cvp icin. cok zor gunler gecirdim cok tedavi gördüm tup bebek yaptirdim olmadi bu normal yolla oldu 5bucuk yillik ewliyim o yüzden korkularim ister istemez devam ediyo
Anlıyorum. Benim de gebeliğim kötü sonuçlandı. Ben debu kötü tecrübeden sonra eğer Allah yine kısmet ederse çok tedirgin bir gebelik geçireceğim büyük ihtimalle. Fakat kötü düşüncelerin ne yazık ki yarardan çok zararı oluyor. Her şey olacağına varıyor. En iyisi kafanıza kötü düşünceler geldiğinde onları geriye atıp, başka bir şeylerle meşgul olmak. Düşünmemeye çalışmak. Çok zor biliyorum. Egzersizler var bu obsesif düşüncelerden kurtulmak için. Örneğin kendinize bir zaman dilimi belirleyin mesela hergün akşam 16:00 ile 16:20 arasını bu kötü düşüncelere ayırın. Gün içinde herhangi başka bir zaman aklınıza geldiklerinde akşam 16:00 da düşüneceğim diyip kafanızdan çıkarın.
Göreceksiniz bayağı işe yarıyor. En azından tüm gününüzü kurarak geçirmiyorsunuz.

bi arkadaşımın öyle oldu. çift yumurta ikizi mi neymiş.ikinci yumurta kendiliğinden düşmüş şimdi 1 oğlu var 10 aylık.

Mrb cok tsk ederim cvp icin. cok zor gunler gecirdim cok tedavi gördüm tup bebek yaptirdim olmadi bu normal yolla oldu 5bucuk yillik ewliyim o yüzden korkularim ister istemez devam ediyo[/QUOTE]
Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah. endişelenmeniz çok normal.onca seneden sonra olunca insan korkar. rahatlayın bebeğiniz geliyor :)

Cnm ikinci ne oldu kucagindadir insa

[QUOüzüldüm allahım en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin saglik olsun."nimesaybycn, post: 44027242, member: 103752"]Mrb cok tsk ederim cvp icin. cok zor gunler gecirdim cok tedavi gördüm tup bebek yaptirdim olmadi bu normal yolla oldu 5bucuk yillik ewliyim o yüzden korkularim ister istemez devam ediyo[/QUOTE]
Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah. endişelenmeniz çok normal.onca seneden sonra olunca insan korkar. rahatlayın bebeğiniz geliyor :)[/QUOTE]
Cok uzu

UOTE="pinkspiders, post: 44026850, member: 155248"]Anlıyorum. Benim de gebeliğim kötü sonuçlandı. Ben debu kötü tecrübeden sonra eğer Allah yine kısmet ederse çok tedirgin bir gebelik geçireceğim büyük ihtimalle. Fakat kötü düşüncelerin ne yazık ki yarardan çok zararı oluyor. Her şey olacağına varıyor. En iyisi kafanıza kötü düşünceler geldiğinde onları geriye atıp, başka bir şeylerle meşgul olmak. Düşünmemeye çalışmak. Çok zor biliyorum. Egzersizler var bu obsesif düşüncelerden kurtulmak için. Örneğin kendinize bir zaman dilimi belirleyin mesela hergün akşam 16:00 ile 16:20 arasını bu kötü düşüncelere ayırın. Gün içinde herhangi başka bir zaman aklınıza geldiklerinde akşam 16:00 da düşüneceğim diyip kafanızdan çıkarın.
Göreceksiniz bayağı işe yarıyor. En azından tüm gününüzü kurarak geçirmiyorsunuz.[/QUOTE]
Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah. endişelenmeniz çok normal.onca seneden sonra olunca insan korkar. rahatlayın bebeğiniz geliyor :)[/QUOTE]
Amin tsk cnm

Cok zor böyle seyler cok yipratici inanin çöktüm ama herseye razıyım yeterki Bebeğimi sagliklica kucağıma alayaim ve en kisa zamanda allahım sizelere ve tüm isteyenlere nasip etsin arti cvp yazanlara geri dönüş yaptim ama bilmiyorum nasil oldu bi karışıklik var gibi yeni uye oldum ondandir

Ikinciyi dorduncu ay bitip besinci aya girdigimiz gun kaybettim. Bobrekleri duzgun olusmamisti. Suni sanci ile normal dogum seklinde sonlandirildi gebeligim. Cok guzel bir erkek bebekti. Isiklar icinde uyusun...
Saglik olsun cnm inşallah en kisa zamanda allahım yine ve sağlıksini verir

[QE="umitli, post: 44027113, member: 579992"]bi arkadaşımın öyle oldu. çift yumurta ikizi mi neymiş.ikinci yumurta kendiliğinden düşmüş şimdi 1 oğlu var 10 aylık.[/QUOTE]
Ne güzel allah bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…