Aşılama Hamileyim ilk aşılamam ve tuttu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım eşının spermlerınde sorun yoksa aşılama tutyor sızde yokmuydu spermlerde sorun

hayırlı olsun darısı isteyen herkezin basına.bende sorunu merak ettım ne sorununuz vardı.birde hamilelik belirtilerin neydi

hayırlısı olsun inşallah.. darısı başıma, başımıza.... benimde ilk aşılamam haftaya cuma tahliller yapılacak.. lütfen hamilelik belirtilerini yazarmısın. Ne yaşadın bugünlerde

merhaba arkadaşım hayırlı uğurlu olsun canım inş.sağ sağlim kucağına alırsın...neler yaptın aşılamadan sonra anlatırmısın biraz.bendede pko var eşimde bi problem yok bakalım ....

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin bende buay yaptıracam iyşallah biizmde ilk denemede tutar bide aşılama tedavisine adetin ikinci günümü başladın benim doktorum öyle dedi yarın gidecem ikinci gün bilgilendirirsen sevinirim canım

aşılamadan 10 gün sonra mide bulantıları kusma oldu.
ilk günden beri kasıklarım adet olacak gibi ağrıyordu.göğüslerimde sertleşme ve şişme oldu.bide alnım çok sivilcelendi.rengin atmış derlerya yüzüm aynı öyle oldu.
bende PCO vardı.ama Doktorumuz 2 Lİ tedavi uyguladı eşimede şansımızı yükseltmek için ilaç ve iğne verdi.Ankara tıp fakültesi cebeci kısırlık ünitesi.Eşinde sorun varsa kesinlikle kaan hocaya gitmeliler

ben 3.gün başladım tedaviye çok önemli değil o .önemli olan yumurtaların büyümesi 18-20 olunca tamam diyorlar.sigara kesinlikle içmeyin sizde eşinizde .

o gün eve gelirgelmez yattım.bide progestan tablet verdiler.hazneden yerleştiriyorsun günde 3 kez 2 adet.sonraki günler devam ettim hyatıma işe gidip geldim evde hiç bişey yapmadım.kendimi sıcak tutmaya özen gösterdim.Düşmemek için yürümedim bile.böyle yani dikkat ettim herşeyime.eşimde çok yardım etti hiç eğilip doğrulmadım nerdeyse.bide 6 gün ilişkiye devam ediyorsun aşılama günü hariç doktor bişey söylemediyse o sıradada tutabiliyormuş.
umarım istediğine kavuşursun

merhabalar ben de yaklaşık bir saat önce aşılama oldum arkadaşlar
ilk aşılamam bu benim ,eşimdede bendede bir sorun olmamasına rağmen olmuyordu bakalım allah tan hayırlısı hepimiz için ,birde hayrunisa hastanesinde aşılama yaptıran arkadaşlar varmı acaba

aşılama canım
gonal -f denen iğneyle başladık tedaviye ve bugün aşılama oldum

Back
X