Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En guzel haber bu haber rabbin sagkikli bi sekilde kucaginada almayi nasip etsin insallah canim cok sevindim senin adinakızlarrr biraz önce tahlil sonuçlarım çıkmış eşim aldı beni aradı pozitif çıkmış hamileymişim inanamıyorum beklemiyorduk sürpriz bebiş oldu :)
teşekkür ederim canımteşekkür ederim
canımsenin bebeğin de hayırlı olsun
kızlarrr biraz önce tahlil sonuçlarım çıkmış eşim aldı beni aradı pozitif çıkmış hamileymişim inanamıyorum beklemiyorduk sürpriz bebiş oldu :)
Kızlar beta hcg değerim 10.000 çıkmış 6.hafta sonunda normal mi sizce
Doktora cuma günü gidicem canım sağlık ocağı doktoru da bu değere bakarak kaç haftalık olduğunu ben söyleyemem demişDoktor bişey dedi mi ?
Dilekkkkkkkkkkkkkkkkkk nasıl gidiyo hamişlik? Dogum hikayemi yazdım sonunda :)En guzel haber bu haber rabbin sagkikli bi sekilde kucaginada almayi nasip etsin insallah canim cok sevindim senin adina![]()
Canim benim seni gordugume cok sewindim bulantilarla geciyo gunlerim ama hamd olsun bebisim benimle ya bu da yetiyo cok guzel bi duygu biran once rabbim saglikla kucagima da almayi nasip etsin dogum hikayeni hemen okuycam simdi canimDilekkkkkkkkkkkkkkkkkk nasıl gidiyo hamişlik? Dogum hikayemi yazdım sonunda :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-annenin-kolay-mi-kolay-dogum-oykusu.751991/
merak ettiğin bişi olursa bana sorabilirsin cnm, her zaman vakit bulamıyorum buraya girmeye ama telimi de verebilirim. çok pimpirikli oluyo insan hamilelikte bilirim :) herkes ayda 1 kez giderdi doktora ben 2 ayrı doktora ikişer kez giderdim :)Canim benim seni gordugume cok sewindim bulantilarla geciyo gunlerim ama hamd olsun bebisim benimle ya bu da yetiyo cok guzel bi duygu biran once rabbim saglikla kucagima da almayi nasip etsin dogum hikayeni hemen okuycam simdi canim