Hamileyim kafam çok karışık

lavinmelek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
42
0
6
35
İstanbul
Ya yardım edin lütfen adetime 3gün var ben sün test yaptım pozitif çıktı inanmadım tekrar tekrar hepsi pozitif hızımı alamadım hoop gittim doktora kan testi 21.45 çıktı doktor sınırda kimyasal gebelik dedi kafm çok karıştı 3 gün sonra adet gnm korkuyrm adet olursam bide diye bu durumda olan varmı lütfen yardım edin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya yardım edin lütfen adetime 3gün var ben sün test yaptım pozitif çıktı inanmadım tekrar tekrar hepsi pozitif hızımı alamadım hoop gittim doktora kan testi 21.45 çıktı doktor sınırda kimyasal gebelik dedi kafm çok karıştı 3 gün sonra adet gnm korkuyrm adet olursam bide diye bu durumda olan varmı lütfen yardım edin

Ne kimyasali ya o doktor neyin kafasinda daha adete 3 gn varmis yeni dolleniyo iste benm adetim 10 gun gectinde 58 cikti değer smdi 5 aylik oldum gayet saglkli ki senn adetine bile varmis daha bu ara cok dikkat et dinlen

Bencede senin doktor bise bilmiyo sen canini sikma canim

" aşk-ı sehadet "

Çok teşekkr edyrm içim rahatladı ya yarın tekrar gidicm 2 ye katlandysa sorun yok dua edn kızlar ltfn

Ya sanki heran adet olcakmşmm gibi hissediyrm erkenden öğrenmek nekadr kötü bişeymş ya vallahi bilseydim o testi hiç yapmazdımm

Back
X