hamileyim kahverengi akıntım var

yasmin1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.512
1.252
158
dün kontürolr gittim kontürol için 7 hafta 2 günlük hamileyim herşeyim normaldi doktorum mükkemel gidiyoruz dedi.bir takım kan testleri ve idrar verdim onların sonucuda çoj iyi.ama bugün çok az kahverengi akıntım var oga tuvaletimi yaptıkça peçeteye geliyor ama az.düşük ilscı kullanyorum zaten.ağrım hiç yok.aranızda benim gibi olan varsa cevap verebilir mi??

gebeliğimin 3. ayında bende yaşadım bu sorunu doktorum bana progestan verdi uzun uzun yat dinlen ilişkiye gitme ani hareketler etme iş yapma gerekirse dedi..bir ay kadar bir kaç gün kahve rengimsi akıntılarım devam etti sonra kendiliğinden geçti...

Ayaklarının altına yastıkları koy başına yastık alma öylece yat dinlen iş yapma fazla ayakta kalma canım doktorum bana öyle demişti stres yapma inşş geçer lekelenmelerin canını sıkma ;)

benimde çok koyu renk akıntım oluyo anlamadım leke değil sanırım aama peçeteye gelmiyor uzun zaman ayakta kaldıysam ki öğretmenim kalmakl durumunda kalıyorum bazen.çamaşırımda oluyor.progestanda kullanıyorum.

benimde çok koyu renk akıntım oluyo anlamadım leke değil sanırım aama peçeteye gelmiyor uzun zaman ayakta kaldıysam ki öğretmenim kalmakl durumunda kalıyorum bazen.çamaşırımda oluyor.progestanda kullanıyorum.

dün kontürolr gittim kontürol için 7 hafta 2 günlük hamileyim herşeyim normaldi doktorum mükkemel gidiyoruz dedi.bir takım kan testleri ve idrar verdim onların sonucuda çoj iyi.ama bugün çok az kahverengi akıntım var oga tuvaletimi yaptıkça peçeteye geliyor ama az.düşük ilscı kullanyorum zaten.ağrım hiç yok.aranızda benim gibi olan varsa cevap verebilir mi??

canım bende yaşadım aynı sorunu 3-4 günde 1 oluyordu peçeteye geliyordu senin dediğin gibi düşük riskiyle alakalı ilaçlarını kullan ve dinlen ayrıca dr um kırmızı ve adet kanaması gibi olmadığı sürece korkma dedi kahverengiler çoğu hamilede oluyo...

Back
X