Hamileyim karnim büyümüyor

Nazife 01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
497
239
33
24
Merhaba arkadaşlar bir şey sorucam ben 46 kiloyum 1.58 boyundayım 3 aylık hamileyim ve karnım hiç büyümüyor acaba bebekte bir sıkıntı mı var bu normal mi ve hiç kilo almadım göğüslerim de karnım da aynı duruyor hiç bir değişiklik yok ne zaman büyücek bu göbek

Ne şanslısın keşke bende senin gibi olsam kilo almasam3.ayda hiç bişey yoktu 4 bitti 3 buçuk kilo aldim sonum hiç iyi gözükmüyor şuan 73um ve boyum 154

Ablam 6 aylık hamileyken bebek düşünmüyor musun diye soranlar oluyordu. Bebeği de çok iyi gelişmişti. Sağlıklı da doğumunu yaptı İç karın büyük oluyormuş böyle gebeliklerde. Endişelenmeyin... ki normalde bile 4.ay bitiminde karın belirginleşmeye başlıyor

8 aylıkken bana yer vermiyolardı . Kendi göbeğim sanıyorlardı.ikinci bebekte 5 im hala belli değil .normal bir durum .

Göbeğinin büyümesini neden istiyosun ki? Bebegin gelisimi iyi diyorsa doktor sorunedecegin bir sey yok

Bende 3 aylık olmak uzereyim ayakta bisi yok yatinca ama tümseklik oluyor ufacık. Aceleside yok zaten korkma ilk gebeligimdede 5 aydan snra cok belli oldu

7. Aya girene kadar ayva göbeğim vardı inanmıyorlardı sonra top gibi oldu 1 ayda 6 kilo falan aldım Şuan 9 a giricem ama abartilcak kadarbi göbeğimyok üstelik bebeğimde 1 hafta önden gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…