Hamileyim , karnım hariç her yerim şişti:(

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.693
63
Beş buçuk aylık hamileyim ama çok biçimsiz kilo aldım:( tamam dert etmemeye çalışıyorum ama içime oturdu inceden .karnım benim yok gibi çok hafif var assagi tarafda o da bı acaip..yan bellerim simit bölgesi inanılmaz hortladı ...öyle olunca da zaten azıcık olan karnımi kamufule etti ..önden bakıldığında belle birleşmiş kocaman bir üst beden gibi duruyor ya çok acaip gerçekten...yanaklarım zaten kocaman oldu kollarım ve göğüslerim baya bı büyüdü sis bı goruntude...bugün biri baya kilo almışsın ama hamile gibi durmuyorsun dedi:( ....daha 5 aylıkken boyleysem 9 ayda ne olurum ben:(( aşırı yiyen biri de değilim bebeğimi besleme tarzında yiyorum ekmek falan dikkat ederim ama durum böyle oldu...bazılarına bakıyorum masalah neguzel yakışmış hamilelik sadece gobusleri var top gibi ama ben hiç o top gibi yuvarlak hamiş karnına sahip olmadığım gibi simitlerle mücadele ediyorum .sanki bebek belimde :( benim korkum daha da bicimsizlesmem..biraz hareketsizim...karantina günlerinden kaynaklı..evde spor yapsam bu beller erirmi ama hamileykende bolgesel spor yapilirmi bilmiyorum bebek de biraz assagida korkuyorum spor yapinca bişe olur diye :(

Canim dur daha bismillah 5aylikmissin belki senin ic karnin genistir gobeginde 7.ayda cikar milletin dedgne bakma hem 5bucuk ayda top gibi gobek olmaz canim 😊 benimde ilk goguslerm sismisdi ve kalcam genislemisti belim kalinlasmisti 25.haftada gobegim cikti

Canim dur daha bismillah 5aylikmissin belki senin ic karnin genistir gobeginde 7.ayda cikar milletin dedgne bakma hem 5bucuk ayda top gibi gobek olmaz canim 😊 benimde ilk goguslerm sismisdi ve kalcam genislemisti belim kalinlasmisti 25.haftada gobegim cikti
Göbek ciktindan sonra beli kamufule ediyormu canım yoksa ikisi birleşirse korkunç bı goruntuye sahip olurum diye çok korkuyorum:(

7 aydan sonra belli olur sıkmayın canınızı hamilelikte vücut şişmesi çok normal hamileliğinizin tadını çıkarın☺️

Beş buçuk aylık hamileyim ama çok biçimsiz kilo aldım:( tamam dert etmemeye çalışıyorum ama içime oturdu inceden .karnım benim yok gibi çok hafif var assagi tarafda o da bı acaip..yan bellerim simit bölgesi inanılmaz hortladı ...öyle olunca da zaten azıcık olan karnımi kamufule etti ..önden bakıldığında belle birleşmiş kocaman bir üst beden gibi duruyor ya çok acaip gerçekten...yanaklarım zaten kocaman oldu kollarım ve göğüslerim baya bı büyüdü sis bı goruntude...bugün biri baya kilo almışsın ama hamile gibi durmuyorsun dedi:( ....daha 5 aylıkken boyleysem 9 ayda ne olurum ben:(( aşırı yiyen biri de değilim bebeğimi besleme tarzında yiyorum ekmek falan dikkat ederim ama durum böyle oldu...bazılarına bakıyorum masalah neguzel yakışmış hamilelik sadece gobusleri var top gibi ama ben hiç o top gibi yuvarlak hamiş karnına sahip olmadığım gibi simitlerle mücadele ediyorum .sanki bebek belimde :( benim korkum daha da bicimsizlesmem..biraz hareketsizim...karantina günlerinden kaynaklı..evde spor yapsam bu beller erirmi ama hamileykende bolgesel spor yapilirmi bilmiyorum bebek de biraz assagida korkuyorum spor yapinca bişe olur diye :(
Bence iç karnın geniş genetiğin böyle yani yapacak birşey yok sağlık olsun.

7 aydan sonra belli olur sıkmayın canınızı hamilelikte vücut şişmesi çok normal hamileliğinizin tadını çıkarın☺
Umarım yedi aydan sonra göbeğim çıkar ve belimi kamufule eder inanılmaz tuhaf duruyor hamile göbeği de mutlaka şuan var ama bel sanki gobegimle birleşti ikisi önden kocaman duruyor oy oyy

Diyetisyen esliginde devam edebilirsiniz. Online diyetistenler var. Daha 4 aya yakin varmis 80 kusurlere cikmaz istemezsiniz dogum sonrasi kilolar zor veriliyor sekil a ben :KK43:
Canım.maddi.durumlar karışık buara hiç online diyetisyene para yatırmak durumda değilim başka kendim.neler yapabilirim diyet yapsam bebeğim. Zaten bir hafta geriden geliyor ona üzülüyorum iyice beslensin gece gubduz meyve kuruyemiş süt onlardan kesmek istemiyorum ekmeğin bile az çok faydasivarmis galiba bebeğe bende abartmadan yiyorum

168 boy 76 kilo zaten fazla hamilelikle alakası yok bence normal zamanda anlattığınız gibi bir vücut çıkar ortaya zaten. Doğuma kadar bir 10 kilo daha eklense 86 nerdeyse 85 - 90 kilolarda doğum ve sonrası zorlar epeyce. Bence önemleri şimdiden almanız gerek sizinde düşündüğünüz gibi. Hamilelerin de yapabileceği diyet sporlar var elbette ama bunun için uzmanına gidin derim

Bel varmiydi pkei simit dediğimiz şey canim
tabi vardı 90 kilo ister istemez vardı😂 sürekli şişman bi görüntüm vardı bende sizin gibi üzülüyodum hiç hamile gibi görünemicem diye ama son aylar çok güzel çıkmıştı karnım sizinde olur yani acele etmeyin anca anca büyüdü bebeğiniz

Bellerim böyle sismeseydi karnıma takılıyorum canım sıkıntı orda ve daha da düşmesinden korkuyorum daha dört ay var
Takılma boşver yaaa önemli olan sağlıklı olmanız hem annesi seni hissediyor mutlu ol ki oda mutlu olsun 🥰🤗💗

Kaç kilo aldınız??Ben şuan 10 kilo.aldim son aya girdim cnn akşam 8.den sonra birşey yeme çikolata tarzı şeyler yeme.dert etme kilonu verirsin.do doğumdan sonra

Back
X