- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
Beş buçuk aylık hamileyim ama çok biçimsiz kilo aldım
tamam dert etmemeye çalışıyorum ama içime oturdu inceden .karnım benim yok gibi çok hafif var assagi tarafda o da bı acaip..yan bellerim simit bölgesi inanılmaz hortladı ...öyle olunca da zaten azıcık olan karnımi kamufule etti ..önden bakıldığında belle birleşmiş kocaman bir üst beden gibi duruyor ya çok acaip gerçekten...yanaklarım zaten kocaman oldu kollarım ve göğüslerim baya bı büyüdü sis bı goruntude...bugün biri baya kilo almışsın ama hamile gibi durmuyorsun dedi
....daha 5 aylıkken boyleysem 9 ayda ne olurum ben
( aşırı yiyen biri de değilim bebeğimi besleme tarzında yiyorum ekmek falan dikkat ederim ama durum böyle oldu...bazılarına bakıyorum masalah neguzel yakışmış hamilelik sadece gobusleri var top gibi ama ben hiç o top gibi yuvarlak hamiş karnına sahip olmadığım gibi simitlerle mücadele ediyorum .sanki bebek belimde
benim korkum daha da bicimsizlesmem..biraz hareketsizim...karantina günlerinden kaynaklı..evde spor yapsam bu beller erirmi ama hamileykende bolgesel spor yapilirmi bilmiyorum bebek de biraz assagida korkuyorum spor yapinca bişe olur diye