Hamileyim karnımdaki sertlik kayboldu nolur bakar mısınız

bebek0804

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
11
1
6
29
Merhabalar 1 oğlum var sonrasında bir kürtajım oldu..şuan tekrar hamileyim 12 haftalık ama bir haftadir karnımda şişlik kayboldu kasıkta şişlik olur ya karnım boş gibi kendimi hamiel gibi hissetmiyorum bu normal mi. Bundan önceki de 12 haftada gittiğimde 9. Haftada kalbi durmuştu.benim gibi olan varmı yarın doktor randevum var ve çok korkuyorum

Korkma canım daha bebeği hissetmek için çok erken zaten

Kalbi durduğunda daha çok karnim sismisti benim. Herkes karnin hemen belli oldu felan demisti.
Bence kese ic tarafa dis tarafa yer değiştiriyor. Su anda bile bazı günler karnim kucuk bazi gunler buyu

Kalbi durduğunda daha çok karnim sismisti benim. Herkes karnin hemen belli oldu felan demisti.
Bence kese ic tarafa dis tarafa yer değiştiriyor. Su anda bile bazı günler karnim kucuk bazi gunler buyu
İnşallah normaldir ya çünkü ilk zamanlarda aşırı şişkinlik yaşadım birden söndü gibi

Bence gidebiliyorsanız acile gidin benim de sizin gibi olumsuz bi tecrübem var. Allah yardımcınız olsun korktuğunuza uğratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…