Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canim bedenin kendini gebelige hazirliyor rahimin yavas yavas buyuyor ondan agri hissediyorsun
İlk gebelik olunca acemilikten insan her şeyden korkuyorOhoooo bu ağrıları daha çok çekeceksin..
Rahim iyice kalinlasacak, büyüyecek, organları sıkıştıracakk... Olacakta olacak.
Burda senin yapman gereken hayatını etkileyen bir agriysa hemen doktora gitmen. Onun dışında bebek kendine orada kocaman ev kurmaya çalışıyor annesi.. ondan bütün bunlar.
Çok şükür şiddetli değil ara ara yoklayıp gidiyorÇok şiddetli ağrı değilse ve ağrıya eşlik eden kanama vs olmadiktan sonra hiçbir sorun yoktur, normal ağrılar bunlar, bebiş büyüdükçe daha da farklı boyutta ağrılar olmaya başlayacak :)
Canım merhaba benimde adet günüm yarın ama öncesinde akıntım olurdu ama akıntım olmadı sağ kasığımda bu gün üç dört kere sanki iğne batırırlarmış gibi acı oluyor 15 saniyelik acaba bendemi hamileyim çok ümitlendimMerhaba kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim ilk belirtim regl olucakmışım gibi his olmasıydı bu his ara ara hala devam ediyor sağ kasığımda batma da oluyor bu normal midir?
Merhaba canım benim bu ağrılar adetime bir hafta kala başlamıştı adet olcakmışım hissiyle beraber batmalar hissetmiştim gecikmede olunca adetimin ikinci günü idrar testi yaptım çok silik çıkmıştı dikkatli bakınca farkedilebilecek kadar silikti hemde bende yok heralde diye düşünürken reglim gelmemeye devam edinde bu sefer 4 gün sonra tekrar yaptım çizgi kopkoyu bordo olmuştu aynı gün kan tahliline gittim 350 olmuş bebişimCanım merhaba benimde adet günüm yarın ama öncesinde akıntım olurdu ama akıntım olmadı sağ kasığımda bu gün üç dört kere sanki iğne batırırlarmış gibi acı oluyor 15 saniyelik acaba bendemi hamileyim çok ümitlendim
Normal idrar testi mi yaptınız yoksa bu erken hassas testler oluyormuş onlardan mı kullandınız acabaMerhaba canım benim bu ağrılar adetime bir hafta kala başlamıştı adet olcakmışım hissiyle beraber batmalar hissetmiştim gecikmede olunca adetimin ikinci günü idrar testi yaptım çok silik çıkmıştı dikkatli bakınca farkedilebilecek kadar silikti hemde bende yok heralde diye düşünürken reglim gelmemeye devam edinde bu sefer 4 gün sonra tekrar yaptım çizgi kopkoyu bordo olmuştu aynı gün kan tahliline gittim 350 olmuş bebişiminşallah sende de vardır bence yarından sonra sende idrar testi yap
![]()
Normallerden aldım 5 tl ye satılanlardan markası Ovula ydıNormal idrar testi mi yaptınız yoksa bu erken hassas testler oluyormuş onlardan mı kullandınız acaba
Silik çıktı demişsin acaba ben hassastan mı alsam daha kesin mi olurNormallerden aldım 5 tl ye satılanlardan markası Ovula ydı
Silik çıktı demişsin acaba ben hassastan mı alsam daha kesin mi olur
Tamam canım çok sağol anormal bi kasık ağrım var hiç bu kadar olmazdı bakalım hayra alamettir inşallahilk yaptığım ve diğer yaptıklarım. Sen bilirsin tabii ki erken testlerdede silik çıkma ihtimali oluyo ama için nasıl rahat edecekse ondan satın al![]()
İnşallah hayırlıdır kuzumm dua edicem sana rabbim hayırlısıyla nasip etsin sana da sonucu yaz bana lütfenTamam canım çok sağol anormal bi kasık ağrım var hiç bu kadar olmazdı bakalım hayra alamettir inşallah
Gece rüyamda hamilelik tesri yaptıım sonucu pozitif çıktı inşallah içimee doğmuştur birazdann alıcam testi ama malesef ilk idrarıla yapamicam inşallah doğru sonuç verirİnşallah hayırlıdır kuzumm dua edicem sana rabbim hayırlısıyla nasip etsin sana da sonucu yaz bana lütfen![]()
Normalmiş bende sizin gibiyim dun acillik oldum bu ağrıdan dolayi hamile oldugumu ogrendim orda yumurtan catlamis dedi.Merhaba kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim ilk belirtim regl olucakmışım gibi his olmasıydı bu his ara ara hala devam ediyor sağ kasığımda batma da oluyor bu normal midir?
İnşallah negatif çıkarsa yarın ilk idrarla dene canım. Yapabildin mi şimdi?Gece rüyamda hamilelik tesri yaptıım sonucu pozitif çıktı inşallah içimee doğmuştur birazdann alıcam testi ama malesef ilk idrarıla yapamicam inşallah doğru sonuç verir
Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinNormalmiş bende sizin gibiyim dun acillik oldum bu ağrıdan dolayi hamile oldugumu ogrendim orda yumurtan catlamis dedi.
Yaptım canım anında iki çizgi oldu şükürki kan verdim inşallah değerlerimde normaldir doktor keseyi göremedi son adet tarihim 8 aralık daha erkendir dimi canım senin gözüktümü?İnşallah negatif çıkarsa yarın ilk idrarla dene canım. Yapabildin mi şimdi?