- 17 Aralık 2015
- 27.129
- 49.632
- 598
- Konu Sahibi okyanusmavi1
allah rizklarini bol etsin insallahzor ama canlari sag olsun. onlara deger canm ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah rizklarini bol etsin insallahzor ama canlari sag olsun. onlara deger canm ya
Canim hayırdır neden sende kalıyorlar ??
amin sag olun rabbim sizden razi olsunallah rizklarini bol etsin insallah
Ben bu tarz yorumları gerçekten anlamıyorum.
Kadın normal bir halde ve eşinden başka kardeş yok da
bunlara rağmen mi kayınvalidesini kapıya attı.
8 aylık hamile 6 tane daha kardeş var. Zaten burda gelip yemek yapana kadar herkes alsın kendi evinde baksın. Görümce ve elitler kendi evinde yemek yapıyordur zaten, annelerine de bir tabak verebilirler o yaptıkları yemekten . Ama kimse almıyor evine çünkü mesele bir tabak yemek değil, herkesin düzeni var anne gelince bozulacak.
Anneyi atalım geline, birde sürekli soralım bunaldıysan gelin hanım biz götürelim annemi diye. Çünkü konu sahibinin eşinin ne kadar pasif anneci olduğunu biliyorlar. İlk eşini de ayırdılar belki de sıra yeni eşte.
Kendiniz 8 aylık hamileyken ve başka kardeşleriniz varken annenizi bakabilirsiniz ama herkes bakmak zorunda değil.
Bu ne ki, asıl o 5 ayda neler yaşattı, Rabbime havale ettim. Şuan mesafeliyim ama her sene bir ay gelip kalır yanımda.şimdi aranız nasıl peki bunları unutabildinizmi
Allah kolaylık versin canım.Kayinpederinede geçmiş olsun insAllahKayınpederim hasta canım benim de memleketten geldiler bana yük olmamak için de gorumcemle kayınvalide de geldi hastane işleri var tatlım
ayy laflara bak eski esiyle kiyaslamis.sizde deseydiniz madem canan cok iyi ne halt etmeye ayrildin.ben cekileyim sen getir o baksin aileneCok haklisiniz.ama esimde de sikintilar var.bana minnettar değil bu durum.icin.agzini acinda zaten bir b.k yaptigin yok der.cok da fedakarlik yaptigimi dusunmuyor yani.ilk zamanalr hizmet ediyordum gelenlere.ama su an biraktim.ay dun bir de dedi ki eski karsii bar bunun canan diyelim adina.canan senin gibi yapmazdi ki 4 donerdi misafirin etrafinda dedi.e ben bu hamile halimle de mi 4 doneyom dedim hamileligini s...yim dedi
Senin eski karin bu kadar uzun sure acti mi evini dwdim yok bu kadar uzun misafir etmedi dedi.cok kotu hiasediyorum.
Allah kolaylık versin canım.Kayinpederinede geçmiş olsun insAllah
Sizin en büyük derdiniz kv'niz değil; saygısız ve seviyesiz eşiniz.Cok haklisiniz.ama esimde de sikintilar var.bana minnettar değil bu durum.icin.agzini acinda zaten bir b.k yaptigin yok der.cok da fedakarlik yaptigimi dusunmuyor yani.ilk zamanalr hizmet ediyordum gelenlere.ama su an biraktim.ay dun bir de dedi ki eski karsii bar bunun canan diyelim adina.canan senin gibi yapmazdi ki 4 donerdi misafirin etrafinda dedi.e ben bu hamile halimle de mi 4 doneyom dedim hamileligini s...yim dedi
Senin eski karin bu kadar uzun sure acti mi evini dwdim yok bu kadar uzun misafir etmedi dedi.cok kotu hiasediyorum.
Gercekten varmi sizin gibiler ya.saka gibi yani iyi dayanmissiniz tebrikler..hamile halimle kv ve sulalesine bakicam ve gikim cikmiyacak.kirmizi kar yagmasi lazim vallahi..Halinize sukredin. Benim kv 2 yil benimle kaldi )))
Hamilelik zamani hem ona, hem de sulalesine hizmet ettim. Kv ne kendine ne de akrabalarina bir bardak cay bile koymaz ))) Cesit cesit yemekler, borekler))) Bel agrisindan gunlerce kendime gelemediyimi biliyorum)))
Kv-niz en.kisa zamanda gidecek9, bosuna kendinizi yipratmayin ...
DuyarHizmetçi?
Yardımcı olmasın o.
İki gün daha dayanın ne kaldı salı gününe.
Sekiz aylik hamile bir kadinin evinde kalinir mi ama bunun neresi mantikli.bes cocuk varken tabi digerlerini o kv dogurmadi...onlarinda isine gelmis insan utanir ya..ustelik riskli bir hamilelik.akla mantiga sigmiyor vallahi neyse gidecekmis de dogum sonrasi geri gelir konu sahibi..Sizden bir iş yapmanızı bekleyen yok anladığım kadarıyla. Ben sizin yerinizde olsam bu konuyu açmaya dahi utanırdım. Ailelerimize hastalık zamanlarında bile sahip çıkamayacaksak vay halimize. Tabi ki evde sürekli yabancıların olması bunaltmıştır sizi. Ancak zaruri bir durum bu. Bırakın eşiniz vicdani görevlerini yerine getirsin.
Zaten esimin davranislari cok sinirlendirdi beniSizin en büyük derdiniz kv'niz değil; saygısız ve seviyesiz eşiniz.
Daha ağır konuşmak istemiyorum zira 8 aylık hamileymişsiniz.
Ne gerek var bu kadar erken hamile kalmaya bir anlasam!
Var var. Biri bana bunlari anlatsa delimisin, dilin mi yok niye cektin derdim ama iste insanin kendi başina gelince boyle olmaliymis gibi bir hissi veriyor, algiliyamiyorsun olanlari.Gercekten varmi sizin gibiler ya.saka gibi yani iyi dayanmissiniz tebrikler..hamile halimle kv ve sulalesine bakicam ve gikim cikmiyacak.kirmizi kar yagmasi lazim vallahi..