Hamileyim kese daha oluşmamış ikiz olması cok istiyorum

Birtutam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2021
7
-3
1
28
Iki kızım her zaman ikiz olmasını çok istedim ama kısmet dün doktora gittim kan testi yaptım hamileymişim ama kese daha oluşmamış acaba ikiz gebelik için ne yapılmalı geç mi iki kızım var ikiz erkek bebeğimin olması istiyorum tabi ilk önce sağlık ve hayırlısı yardım eder misiniz

Burası öyle bı platform ki sanmıyorum kimsenin gebelik hakkında beta hakkında hiç bilgi olmamasını 3000 küsur beta çıkıyor gebelik var mı yazanlar var anne olacaksin araştır öğren bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sizde hamilesiniz ikiz olsun tek olsun kız olsun erkek olsun ne fark eder önemli olan sağlıklı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin burda o kadar çok kişi var ki anne olmak isteyen yıllarca bekleyen onlar kırılır üzülür ayıp olur diye düşünce olması lazım insan konu açarken düşünmesi lazım acaba karşımdaki kişileri incitirmiyim diye

Kaymak üzerine bal
Vallahi pes kese oluşmasa bile o bebeğin cinsiyeti çoktan belli bu psikoloji ile cinsiyet belli olursa da oturur aglar
İnsanoğlu iste herşeyin luksunde gözü
Olmaz bir tane olsun ararsın..
Düşer bir tsne sağlıklı olsun der ararsın..
Böyle oluncasa sağlık mağlik hak getire bol bol.erkegim kızım olsun dersin.

İkiz kızı varmış ikiz erkek istiyormuş
Tövbe tövbe B Birtutam +2,5 TL'ye büyük boy da olsun mu. Elinizdekine ve karninizdakine bir şükür edin ya. Ne şükürsüzsünüz. Kız olsun erkek olsun ne fark edecek evlat evlattir.

Back
X