Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyim kese daha oluşmamış ikiz olması cok istiyorum
Şu ülkede bizi kpss ile uğraştırdıklarının yarısı kadar anne babalık için ehliyet şartı çıksa yeminle çoğu çocuksuz kalır
Hem ikiz hem erkek istiyorsunuz değil mi kız olsa zordu da erkekse üzerinde hiç bir tane bile benek olmayan yeşil kurbağanın sol ayağını bakın özellikle sol buharda pişirin suda değil buharda aman dikkat. Sonra onu iki lokmada yemeye çalışın eğer üç lokmada yerseniz kazara üçüz olur ona dikkat edin tamam mı(Şunu bile yazarken acaba cidden inanan çıkar mı diye korktum ya ne diyeyim)
Iki kızım her zaman ikiz olmasını çok istedim ama kısmet dün doktora gittim kan testi yaptım hamileymişim ama kese daha oluşmamış acaba ikiz gebelik için ne yapılmalı geç mi iki kızım var ikiz erkek bebeğimin olması istiyorum tabi ilk önce sağlık ve hayırlısı yardım eder misiniz