Hamileyim kese ve kalp atisi ne zaman gorulur siz ne zaman gordunuz

Lioo

Nede güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen 🕊👶
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Temmuz 2023
4.971
6.497
88
23
Merhaba son adetim 22 haziran. Suan 4+4 hastaneye yatis yapildi daha once dusuklerim oldugu icin takip edilecek. Doktorum bu gun ultrasona gondermedi. Daha kucuk gorunmez dedi. 1 hafta yaticam. Acaba siz ne zamn keseyi ve kalp atisini duydunuz.
Bu testi bu gun sabah yaptim yeterince cikmamis mi ikinci cizgi 4 gun gecikmeye

5+3 kese gördüm sadece. 6+1de hem bebeği gördüm hem de kalbini dinledim, sağlıkla gelsin ♥

Vajinal usg’de kese görülmesi için beta hcg’nin en az 1500 olması lazım. Sizin sonucunuz ne durumda? Ben 5.haftada keseyi gördüm. 6+1’de kalp atışını duydum. Ama bu durum kişiden kişiye değişir. Her gebe ve her bebek farklıdır. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah güzel haberler alırsınız.

5+5 de keseyi gördük, 7+3 de kalp atışını duyduk. Kese için beta değeri en az 3000 lerde olmalı karından usg için. Vajinalde 1500 olması gerek

Merhabalar ben hamile olduğumu 6. Haftada öğrendim.Doktora gittiğimde kalp atışını duydum çok şükür 6. Haftaydı

Ben turkiye de degilim burda sistem farkli. Istedigin zaman kan almiyorlar. Bu gun kan falan aldilar. Yarina sonucu gelirmis

Masallah
Merhabalar ben hamile olduğumu 6. Haftada öğrendim.Doktora gittiğimde kalp atışını duydum çok şükür 6. Haftaydı
Massalah Saglikla Alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…