hamileyim ki ben:)kimseye söylemedik

Bize söyledin ama :)
Gözün aydın, sağlıklıca bebeğini kucağına alırsın umarım
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Darısı da bana ve diğer bekleyenlere olsun...

inşallah senin de olur sen şimdi böyle söyledin ya... ben yine ağlıyorum...hep böyle oluyor...allah'ım sana da verir inşallah...

karnın belli olana kadar sakın sakın söyleme canım:20:

ben duydugum ana herkese söylemiştim..kalbi atmadı 6 haftalıkken gelişmemiş aldılar..:ssz:

evet:) siz beni çok mutlu ettiniz:)
ilk öğrenenler eşimden sonra sizsiniz:) allah sizi de mutlu etsin

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
gözün aydın şekerim....
hemen söyleme tabi bekle biraz daha....
maşallaaaaaaahhhhh diyelim bebişe...
darısı beim ve bütün isteyenlerin başına...

kardeşim allah sana da sabır versin yok söylemem.. allah tez zaman da çocuk nasip etsin sana

kimseye de soramıyorum devamlı ağlıyorum normal mi ne yapmalıyım bilen
var mı

İnşallah hayırlısıyla, sağlıklı, sıhhatli olur bebeğin. Ben de daha kimseye söylemedim hamile olduğumu, bir sizlere söyledim. Benim bir de problemli olabilirmiş, o yüzden söylemiyorum daha.

osibuleb, tebrik ederim..sağlıkla kucağına al inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16:
darısı da bizim başımıza, çok istiyorum ben de, inşallah rabbim çok bekletmeden hayırlı zamanda verir.
Ne zaman öğrendin sen? Çok mu yeni gebeliğin?

Tebrik ederim canım..Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin..sonrada bize:))))

2 hafta önce öğrendim canım çok acaipti bir anda mensimde falan herhangibir sapma
gecikme olmadan test yaptım sonra inanamadık tabi acile gidip birde test yaptırdık...
:)öyle öğrendik

2 hafta önce öğrendim canım çok acaipti bir anda mensimde falan herhangibir sapma
gecikme olmadan test yaptım sonra inanamadık tabi acile gidip birde test yaptırdık...
:)öyle öğrendik

gözünüz aydın...yani beklenen adet tarihiniz gelmeden öğrenmiş oldunuz öyle mi? kaç gün önceydi beklediğiniz tarihten? çok soruyorum kusura bakmayın, merak işte... aynı şeyleri yaşamayı hayal eden birçok insan var burda biliyorsunuz ki

mucizevi senin kaç aylık ben de çok korkuyorum ya birşey olursa diye bazen çok sancım oluyor

hayırlı uğurlu olsun inşallah:)sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim...:nazar::nazar:

bukadar kasmayın..paylaşmak istedikleriniz vardır illaki..annenize kardeşlerinize falan söyleyinde sevinsinler..

sonuçta hamilelik belirtisi şüphesi yok..hamilesiniz bal gibi:)her duruma zaten hazırlıklı olmanız lazım..
Allahtan gelen herşeye şükür etmek lazım..şahsen benim yakınım ddiğim kişi hamileliğini
göbüşü büyüyünce farketsem bozulurdum...

sdtive açıkçası benmde konuşmaya ihtiyacım var:)lütfen sor olur mu:)
benm bu ay1.de oluyorsa diğer ay mensim 3 yada4.de olurdu ben öyle çok gecikme yaşamadım allaha şükür
yani tam o süreçte test yaptık ve 5 haftalık çıktı

Back
X