hamileyim ki ben:)kimseye söylemedik

maşallah sana da bebeğine de canım:nazar::nazar::nazar: allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:nazar: bence de söyleme bekle. 1-2ay sonra ailenize söylersiniz. göbek belli oldukça da soran insanlara söylersin. kızanlara da ne olur ne olmaz diye söylemedim dersen alınmazlar bence. ben de bebeğimi kaybettim. keşke insanlar bilmeseydi de benimle abuk sabuk konuşmasalardı diyorum şimdi. ama benimkini bilmemelerine imkan yoktu kocaman göbüşüm vardı.
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

osibuleb, profilinde doktor yazıyor...zaten sen tıbben bu süreçelre yakın olmalısın :1::1::1:
gebelik belirtin var mıydı peki? yani testten önce hamile olduğunu düşündürecek herhangi bir işaret vs?

tabi canım adet olmamıştım işte:) valla bu heyecan eğitim falan dinlemiyor daha
komiğini söyleyeyim mi eşim de doktor:)

tabi canım adet olmamıştım işte:) valla bu heyecan eğitim falan dinlemiyor daha
komiğini söyleyeyim mi eşim de doktor:)

adet olmamak en büyük belirti ta bi, hani mens periyodum geçmeden öğrendim demiştin ya onun için sordum özellikle. insanlar göğüslerinin hassaslaştığından ya da kasık batmalarından falan bahsediyorlar erken belirtiler olarak. Branşınız nedir?

sanırım senn de tahlil yapma zamanın gelmiş canım bugün
bir yap bence:) var sende de birşeyler?
farklı birşey hissediyor musun? :)

sanırım senn de tahlil yapma zamanın gelmiş canım bugün
bir yap bence:) var sende de birşeyler?
farklı birşey hissediyor musun? :)

yoo hayır benim henüz böyle bir durumum yok, tekrar tebrik ederiz seni. dilerim sorunsuz geçer gebeliğiniz

dermatoloji canım :) bacağımda kasılma vardı sadece ama inan ki
insan ona bağlayamıyor bir türlü...
sonradan farkettik herşeyi.. yok efendim eşimin alamadığı kokuları alabilmem,
bacağımın çekmesi,göğüs çevremin renk değiştirmesi...
vücut bas bas bağırmış hamilesin diye...
biz anlamamışız:)

gözünüz aydın canım Rabbim sağlık sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin inşallah... darısı benim ve tüm özlemini çekenlerin başına inşallahh...

allah razı olsun canım allah inşallah en kısa zamanda sana da nasip eder

:nazar::nazar::nazar:Ne güzel yaaa hayırlı olsun :nazar::nazar::nazar: Allah tamamına erdirsin.bence nazar falan böyle şeyler düşünme olumlu düşün olumlu olsun. ve bu güzel haberi istediğin kişiyle paylaş. ddarısıda bizim başımıza.biz bekleyenlerede dua et..

bugün bana öyle moral verdiniz ki :) ama yine de daha önceden deneyimi olan arkadaşların
tecrübelerini merak ediyorum teori hiçbirşeydir , pratik lazım:) allah hepinize sağlıklkı bebekler
nasip etsin en kısa zamnda hamile kalırsınız umarım:) bu yazıda bana destek veren herkese
teşekkür ederim

amin canım hayırlısıyla inşallahh... ben hem istiyorum hem istemiyroum karışık durumlar içindeyim :(

Back
X