Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevabiniz icin, cok endişe ettim, bir de sekerle başım dertte, yememeye çalışıyorum yedigimde yükseliyor vs vs, hayirlisiyla dogsa inşallahBen hiç almadigim gibi 9 kilo da verdim gebelik boyunca.Bebeğim gayet sağlıklı 3.350 doğdu.Şimdi emziriyorum.Hamilelik dahil bu güne kadar toplam verdiğim kilo 15..Bence şanslıyız![]()
Bebeğin gelişimi güzelse kilo vermekte sıkıntı yok bence canım sağlıkla kucağına alırsın insAllahKizlar 31+3 um yaklaşık 6 kg vermis görünüyorum gebeligimin basindan beri, en sonki kontrolde bebegin kilosu iyiydi hatta 1 hafta öndeydi, ultrason cihazi yanlis göstermiş olabilir mi? Bu kadar kilo verirken bebegin aldigi kilo nerede peki?
Bende de vardı gebelik şekeri bi sıkıntı olmadı ama..Özellikle diyet te yapmadım.Sağlıkla alın kucağınıza..Teşekkür ederim cevabiniz icin, cok endişe ettim, bir de sekerle başım dertte, yememeye çalışıyorum yedigimde yükseliyor vs vs, hayirlisiyla dogsa inşallah
Ayyy maşallah allahım sağlıkla kucağına aldırsın.Ne çok istedik senle biz ikinciyi..Erdik muradimiza.❤Bebeğin gelişimi güzelse kilo vermekte sıkıntı yok bence canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Çok şükür canım nick değişikliği mi yaptın isimden çıkaramadımAyyy maşallah allahım sağlıkla kucağına aldırsın.Ne çok istedik senle biz ikinciyi..Erdik muradimiza.❤
Aminn, allah razı olsunBebeğin gelişimi güzelse kilo vermekte sıkıntı yok bence canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Ölçüm yapıyor muydunuz gebeyken sekerinizi? Kaclarda oluyordu sekeriniz? Yalan yok son 2 3 haftadir saldım bende, arada yüksek çıkıyor, ama uzun süre yüksek seyrederse sıkıntı olurmuş, e yinede tedirginim tabi, benimki gebelik şekeri degil tip 2 diyabet tedavisine ilaca baslamistimki gebe kaldigimi öğrendimBende de vardı gebelik şekeri bi sıkıntı olmadı ama..Özellikle diyet te yapmadım.Sağlıkla alın kucağınıza..
Canim, ben mecbur dikkat ettim sekerim yükseliyor cunku, benim hic kusma bulantimda olmadi cok şükür, ama hep stresli bir gebelik benimki,Kilo verenler nasıl veriyorsunu? ben 7 kilo aldım.
Özgenin Annesiydi nickim.Çok şükür canım nick değişikliği mi yaptın isimden çıkaramadım![]()
Hah tamam canım şimdi hatırladım nasılsınÖzgenin Annesiydi nickim.