Hamileyim kilo veriyorum?

fistali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
25
5
86
39
Kizlar 31+3 um yaklaşık 6 kg vermis görünüyorum gebeligimin basindan beri, en sonki kontrolde bebegin kilosu iyiydi hatta 1 hafta öndeydi, ultrason cihazi yanlis göstermiş olabilir mi? Bu kadar kilo verirken bebegin aldigi kilo nerede peki?

Ben hiç almadigim gibi 9 kilo da verdim gebelik boyunca.Bebeğim gayet sağlıklı 3.350 doğdu.Şimdi emziriyorum.Hamilelik dahil bu güne kadar toplam verdiğim kilo 15..Bence şanslıyız

Ben hiç almadigim gibi 9 kilo da verdim gebelik boyunca.Bebeğim gayet sağlıklı 3.350 doğdu.Şimdi emziriyorum.Hamilelik dahil bu güne kadar toplam verdiğim kilo 15..Bence şanslıyız
Teşekkür ederim cevabiniz icin, cok endişe ettim, bir de sekerle başım dertte, yememeye çalışıyorum yedigimde yükseliyor vs vs, hayirlisiyla dogsa inşallah

Bebeğin gelişimi güzelse kilo vermekte sıkıntı yok bence canım sağlıkla kucağına alırsın insAllah

Teşekkür ederim cevabiniz icin, cok endişe ettim, bir de sekerle başım dertte, yememeye çalışıyorum yedigimde yükseliyor vs vs, hayirlisiyla dogsa inşallah
Bende de vardı gebelik şekeri bi sıkıntı olmadı ama..Özellikle diyet te yapmadım.Sağlıkla alın kucağınıza..

Bende de vardı gebelik şekeri bi sıkıntı olmadı ama..Özellikle diyet te yapmadım.Sağlıkla alın kucağınıza..
Ölçüm yapıyor muydunuz gebeyken sekerinizi? Kaclarda oluyordu sekeriniz? Yalan yok son 2 3 haftadir saldım bende, arada yüksek çıkıyor, ama uzun süre yüksek seyrederse sıkıntı olurmuş, e yinede tedirginim tabi, benimki gebelik şekeri degil tip 2 diyabet tedavisine ilaca baslamistimki gebe kaldigimi öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…