Hamileyim Kızlar Yardım!!!

Boncuk annesi

Cennet kokulu kızım😇
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
273
117
18
Kızlar bu ay hamile olduğumu öğrendim..Sürpriz bir bebek..2 buçuk yaşında bir kızım var henüz düşünmüyorduk..araları 3 yaş 1 ay olacak Allahın izniyle.zorlanır mıyım sizce çocukların yaş aralığı iyi mi yardım edin

Kızlar bu ay hamile olduğumu öğrendim..Sürpriz bir bebek..2 buçuk yaşında bir kızım var henüz düşünmüyorduk..araları 3 yaş 1 ay olacak Allahın izniyle.zorlanır mıyım sizce çocukların yaş aralığı iyi mi yardım edin
Rabbim verdiyse vardır bir hikmeti hayırlı olsun😊

Benim kızlarom arasında 11 buçuk ay var sadece. İkiz gibiler maşallah çok güzel anlaşıyorlar. Senin kız büyümüş olavak zorlamazsın. Çok güzel bi şey çocukların yaşlarının yakın olması bence

Bir an ben mi yazmıştım acaba dedim
Benimkilerin arasıda 3 yaş 3 ay
Baya zorlandık hazırlıklı ol Valla beni kimse uyarmamıştı hatta beraber büyütürsün ne güzel diye Kandırdılar 🙄
Keşke uyaran biri olsaymış daha hazırlıklı yakalanırdım kendimi hazırlardım bir çol şeye

Zor cnm bnmkilerin arasında 3 yaş var şuan biri 5 diğeri 2 yaşında çok zorlanıyorum gerçekten hazırlıklı ol zor bi süreç seni bkliyo 🙂🙂

Katılıyorumm banada hep öyle dediler
Baya zorlandık hazırlıklı ol Valla beni kimse uyarmamıştı hatta beraber büyütürsün ne güzel diye Kandırdılar 🙄
Keşke uyaran biri olsaymış daha hazırlıklı yakalanırdım kendimi hazırlardım bir çol şeye

En çok neyde zorlandın cnm

Benda Allah nasip ederse bebeğim 3 yaşına gelince 2. Yi düşünüyorum.. Bence zor olmaz o kadar..😌

Back
X