Kızlar 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim..beta HCG değerim 685.08 çıktı sizce kaç haftalık..bugün doktora gidicem öğrenicem ama sabırsızlanıyorum :))
Hayirli olsun aramiza hosgeldin. Bes hafta falansin. Buyuk ihtimal doktora gittiginde keseyi goruntulersiniz bebekte altinca haftanda olusur. Cok sevindim cok dikkat et kndine ani hareket ypma agir bisi kaldirma bide bir yere uzanma. Ayaklarini uzat sakince dinlen keyfini cikar :)
Hayirli olsun aramiza hosgeldin. Bes hafta falansin. Buyuk ihtimal doktora gittiginde keseyi goruntulersiniz bebekte altinca haftanda olusur. Cok sevindim cok dikkat et kndine ani hareket ypma agir bisi kaldirma bide bir yere uzanma. Ayaklarini uzat sakince dinlen keyfini cikar :)
Cok guzel bebegi gormussunuz. 4cm degil 4mm dir o :) bnimki bile 74 mm yni 7cm 4mm . Ewt bnde yedi haftalikken duydum kalpatislarini bi aralar en heyecanli zamanlar sik sik onu gormek istiyor insan. Umarim cok guzel bi hamilelik yasarsin. Dikkatli olmayi unutma doktor bahsetmistir zaten dimi