hamileyim kontrolümde kistim çıktı bişey olurmu??????yardım lütfennn

okyanusesintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
143
6
116
Balıkesir
merhaba arkadaşlar ben tam 9 haftalık hamileyim 1 hafta önce doktor kontrolüm vardı.tabi daha önceden 6 haftalıkken keseyi görmeye gitmiştik alttan ultrasonla baktıgında doktorum herşey normal dedi.ama 1 hafta önce gittigimde 4 cm kistim oluşmuş.yani daha önce yoktu.sordum kontrol edelim gelişimini ama gebelikte arar sıra olur ama gebelige engeli yoktur dedi.ama ben çok şaşkınım yani 2 haftada kistim oluşmuş.hamile olmadan gebelik öncesi test yaptırmaya gittgimde de alttan baktıgında yumurtalarıma rahmime herşey temizdi.sizde benim gibi olan yada başkasında duyupta bu konuyu ne oldugunu bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.normal bir süreçmidir acaba???

bnede 6 haftalık gebeyken 4 santim kisti vardı doktor olur gebelikle beraber kiste oluşuyormuş daha sonra bebek büyüdüğünde kaybolur dedi ve ben 10 haftalıken giitğimde eüçülmüştü şimdi tamamen:66::66:kayboldu normal bence kafana takma hamileliğinni tadını çıkart

bnde 6haftalık gittigimde iki kistim varde biri 3 biri 2cm.9haftalık gittigimde biri5 biri4 olmuştu.benmde doktorum takip etti 2haftada bi gittim.ama bunlar gebelikte normalmiş bebegim büyüdükçe küçülüp yok oldular şuan 16haftalıgım.korkma.bunlar normal ve çözümü olan şeyler

verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar içim rahatladı.inş sorun olmaz benimde sizinki gibi.insan havadan nem kapıyo nedense hamilelikte.hormanlar tavan yapıyo.inş güzelce dünyayay gelir bebişlerimiz:))):21:

Back
X