hamıleyım kum dokuyorum

semakgns

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
37
0
16
Kocaeli
arkadaslar dun doktura gıttım kum doktugumu soyledı kan testı de yaptırdı bugun kan degerlerımı ogrendım yuksekmıs yanı hamıleymısım kum dokuyorum ve az kanamam var bugun basladı kafam karıstı cok ne yapmam lazım bır onerınız var mı

arkadaslar dun doktura gıttım kum doktugumu soyledı kan testı de yaptırdı bugun kan degerlerımı ogrendım yuksekmıs yanı hamıleymısım kum dokuyorum ve az kanamam var bugun basladı kafam karıstı cok ne yapmam lazım bır onerınız var mı

canım öncelikle geçmiş olsun benimde benzer bi sorunum var böbreklerim çok hassas ve her sene mutlaka kum ya da taş geçiriyorum şu anda 2.5 aylık hamileyim ve böbreklerimde ve kasığımda ağrı var doktor muhtemelen yine taş filandır dedi bebeğe zararı olmaz ama bol su içerek tedavi etmelisin sana zararı olur dedi kumun da zararlı olduğunu sanmıyorum ama kanama konusu tehlikeli hamilelikte hiç bir kanamayı basit saymıyorlar mutlaka doktorunla görüş ve bir üroloji uzmanına da git geciktirme sonuçta ikinizide sağlığı önemli ve ilk 3 ay çok riskli bir dönem inş. bir sorun olmaz dua ile...

Back