Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar mide yanması için siz ne yapıyorsunuz ben doktorun verdiği ilacı kullanıyorum yediklerime de dikkat ediyorum ama bazen çok fazla canımı acıtıyor bu yanmalar
benide yediklerim çok sıkıyor sanki taş yemişim gibi ve ağrı yapıyor sonrasında bi kaynama oluyo tabi midemde doktorum rennie kapsül tavsiye etti onunla idare ediyorum bende
benide yediklerim çok sıkıyor sanki taş yemişim gibi ve ağrı yapıyor sonrasında bi kaynama oluyo tabi midemde doktorum rennie kapsül tavsiye etti onunla idare ediyorum bende
Gaviscon ve rennie duo surup kullanmıştim. Bir de midem yaninca sut içiyordum yada elma yiyordum iyi geliyordu. Bende Salçalı yemekler mide yanması yapıyordu Salçalı yediğim zaman hemen ilacımi alıyordum.
Gaviscon ve rennie duo surup kullanmıştim. Bir de midem yaninca sut içiyordum yada elma yiyordum iyi geliyordu. Bende Salçalı yemekler mide yanması yapıyordu Salçalı yediğim zaman hemen ilacımi alıyordum.