• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim;mutluyum ama korkuyorum..

hele bir 5 aylık olsun o zaman çok farklı duygularda olursun ve en bencil zamanlarımdı :27: sadece sana ait çünkü gece gündüz senin içinde sen hissediyorsun onun oynayışlarını..eşim doğsun da biz de sevelim hissedelim derdi:1: doğuma yakın gariptir ama sanki üzülür gibi oldum orada sadece bana aitti ya şimdi herkese ait gibi olacaktı...ay ne düşünce ama :1: hele bir de doğsun kucağına versinler o kokuyu bir çek içine bakalım kalacak mı bu düşüncelerinden eser,,düşünce mi?
ay ben gibi düşünen birini daha gördüm :27:
geçen gün ben de eşime yaa hiç doğurasım yok şimdi herkes görücek sevicek kucağına alabilecek onu. ama şimdi sadece ben hissedebiliyorum dedim. bana sadece ''manyak'' dedi :37:
bazen çok bencil olabiliyoruz :D

konu sahibi arkadaşım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş :49:

Son düzenleme:
hele bir 5 aylık olsun o zaman çok farklı duygularda olursun ve en bencil zamanlarımdı :27: sadece sana ait çünkü gece gündüz senin içinde sen hissediyorsun onun oynayışlarını..eşim doğsun da biz de sevelim hissedelim derdi:1: doğuma yakın gariptir ama sanki üzülür gibi oldum orada sadece bana aitti ya şimdi herkese ait gibi olacaktı...ay ne düşünce ama :1: hele bir de doğsun kucağına versinler o kokuyu bir çek içine bakalım kalacak mı bu düşüncelerinden eser,,düşünce mi?
ay ben gibi düşünen birini daha gördüm :27:
geçen gün ben de eşime yaa hiç doğurasım yok şimdi herkes görücek sevicek kucağına alabilecek onu. ama şimdi sadece ben hissedebiliyorum dedim. bana sadece ''manyak'' dedi :37:
bazen çok bencil olabiliyoruz :D

konu sahibi arkadaşım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş :49:
inşallah bende sizin gibi hissederim.Allah önce sağlıkla doğmayı nasip etsin bütün herkese umarım bu korkularım bu şaşkınlığım zamanla geçer.

ceylan 83 arkadaşım özelden mesaj atamıyorum senden ricam var.sende baby star focus marka ovulasyon testi kullanmışsın ve gayet iyi demişsin ya ben kullanmaya beceremedim sabah ilk kalktığımda yaptım dünyanın uzaktan görünüşü gibi şekiller çıktı halka halka hani çizik çizik eğretlti otu gibi bişey yoktu.şimdi bakayım dedim ışık var sadece hiç göremiyom bile.özelden şu aletin kullanımını yazarsan çok ama çok sevinirim teşekkürler.

şimdi karnımda 30 haftalık bir melek kıpırdanıyor.karnımda tepecikler oluşuyor dokunuyorum seviyorum okşuyorum onu. birazcık kıpırdamasın korkuyorum neden acaba diye sonra hisseder gibi minik bir kıpırdanış oluyor :49: ama ben hazır mıydım? hiç değildim hemde,bana sorsan ben daha çocuktum.çok değil 25teyim 26 olacağım bende ama bir bebeğe bakmak? uyumak,gezmek,tozmak...iyiydik biz.o bebeğe ben nasıl bakarım kendime bakamam ben daha.çok korktum çok şimdi bile korkularım var ama artık sadece ona iyi bir anne olabilecek miyim korkuları yaşıyorum.yoksa bebeğimin gelmesinden yana hiçbir şikayetim yok.artık pamuğumu kucağıma alsam diye hevesleniyorum,meraktan çatlıyorum.hepsi geçecek hiç merak etme.her bebek rızkıyla gelir inşallah.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

hayırlı olsun. eğer bebeği aldırmak gibi bi düşüncen yoksa boş yere böyle düşüncelerle kendini de bebeği de yorma. hamileliğin tadını çıkar. hiç bişeyi kafana takma. bi de bol bol uyu:69:

ben 7 haftalık hamileyim.eşimle maddi açıdan hiç hazır olmadığımız zamanda öğrendim hamile olduğumu.hiç belklemiyordum ve çok şaşırdım.benim sorunum ben diğer anneler gibi annelik duygusu içinde değilim.bazen çok seviniyorum bebeğim için bazende işe girip sonra olsaydı çok amansız oldu diyorum.Allah böyle uygun gördü tabiki şükrediyorum bebk isteyipte dünyalar kadar para harcayan insanlar var benim üzüldüğüm maddi açıdan yapabilir miyiz diye?bebeğime uygun anne baba olabilecek miyiz,onu güzel yetiştirebilecek miyim,yaşım 24 erken mi acaba,bebeğim olunca işe girebilcek miyim,bebeğim olunca eşimle geçinebilcek miyim,daha yapıcak planlarım vardı vs.vs. kafamda binbir türlü soru işaretleri var.hayata bakışım değişti çok farklı duygular içindeyim.ben bu duruma çok üzülüyorum bebeğimin sağlıklı doğması tek isteğim şu an ama soru işaretleri kafamdan gitmiyor.şaşkınlık değilde sadece sevinç yaşamak istiyorum.sizce nasıl atlatabilirim?

nasıl geçiniriz diye düşünme canım. bebek geldiği zaman rızkı ile gelir bu bir gerçek . o senin meleğin. allahın hediyesi sana bu. sakın korkma. allah bir yerden kapıyı açıyo. hiç beklemediğin anda. bak benim babam fabrikada çalışıyordu inan bize o kadar güzel baktı ki. istedikleri için tabi ki. sen sadece meleğini sev. bu arada cinsiyeti ney :16:

Back
X