Hamileyim ne olur acil bi bakin :(

papatyakiz1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
300
298
53
Kizlar 6. Haftanin sonundayim su an tansiyoum cok dusuk innain zor yaziyorum kalbim hizli atiyot migren bas agrisi bulanti istifra ikingundur ne yapacagim bilemedim ayaga kalkamiyorum basim zonkluyir ve yattigom halde midem cok bulaniyir hastaneye gitmek istiyorum ama bebege bisye olur diye korkuyroum :((

canım geçmiş olsun hemen gitmelisin hamilelikte tansiyon cok önemli teksen eğer ambulans çağır lütfen:(

canım geçmiş olsun hemen gitmelisin hamilelikte tansiyon cok önemli teksen eğer ambulans çağır lütfen:KK43:
Kizlar 6. Haftanin sonundayim su an tansiyoum cok dusuk innain zor yaziyorum kalbim hizli atiyot migren bas agrisi bulanti istifra ikingundur ne yapacagim bilemedim ayaga kalkamiyorum basim zonkluyir ve yattigom halde midem cok bulaniyir hastaneye gitmek istiyorum ama bebege bisye olur diye korkuyroum :KK43:(
bebeğine ne zarar gelecek canım ya sen olmazsan bebeğinde olmaz unutma

Gebelikte tansiyon düşüklüğü olabiliyor benim hep düşük çıkardı basın donuyormu diye sorarlardi o derece düşük çıkardı
Tuzlu birseyler tüket ve ihmal etme doktor kontrolünde olmak gebelikte herzaman iyidir

Kizlar tuzlu ayrani bile zor ictiklm nefes nefese kaliyorum gitmek istemiyorum hastaneye cunku korkuyorum 4. Haftanin sonunda yine boyle oldum gittik acile igne verdi yeni hamileyim dedim beta sonucumu gordu beylikduzu devlet hastanesi tamam once igne yaptie sonra beta tekrar bakilsin dedi orda yatis boluminde uzandim tansiyon 8/4 olmus hemsirw igne hazirliyir zor guc soyledim yeni hamileyim diye hemen igne yi birakti doktora soylemedinmi dedi soyledim dedim orda diger doktorlarada sordu hocam hamile bu igne yazilmis diye yapma sakin dusuk yapar dedi ordan nasil kactim bilmiyorum hemsirw diyorki sen acildeki yazan doktora git hesap sor benim halimmi var sormaya

Back
X