hamileyim,ne yapacağımı bilemez haldeyim..

serranur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
318
0
0
İstanbul
kızlar acil yardım lütfen..
birkaç gündür kasıklarıma giren kramplar ve adet gecikmesi sebebiyle bugün dr gittim.alttan ultrason bakıldı,smear alındı..kanda gebelik testi yapıldı.
sonuç 66,35 , 2 haftalık gebelik gözüküyor. ama dr beni muayene ettikten sonra çok az bir leke geldi. ben de regl oluyorum galiba dedim.dr buna istinaden kanaman varsa bu gebelik bozulabilir dedi. folik asit , vitamin bir de gebeliği koruyucu bir iğne verdi. 5 gün sonra tekrar kan tahlili yapılacak. eğer değerler arttıysa o zaman gebe olduğunu söyleyebiliriz dedi.
ama ben eve geldiğimde hiç kanamam olmadığını farkettim, hala da yok.
gebelik konusunda da hiç bilgi sahibi değilim. tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir mi lütfen..

kızlar acil yardım lütfen..
birkaç gündür kasıklarıma giren kramplar ve adet gecikmesi sebebiyle bugün dr gittim.alttan ultrason bakıldı,smear alındı..kanda gebelik testi yapıldı.
sonuç 66,35 , 2 haftalık gebelik gözüküyor. ama dr beni muayene ettikten sonra çok az bir leke geldi. ben de regl oluyorum galiba dedim.dr buna istinaden kanaman varsa bu gebelik bozulabilir dedi. folik asit , vitamin bir de gebeliği koruyucu bir iğne verdi. 5 gün sonra tekrar kan tahlili yapılacak. eğer değerler arttıysa o zaman gebe olduğunu söyleyebiliriz dedi.
ama ben eve geldiğimde hiç kanamam olmadığını farkettim, hala da yok.
gebelik konusunda da hiç bilgi sahibi değilim. tecrübeli arkadaşlar fikir verebilir mi lütfen..

Canım paniklemene gerek yok vajinal muayene sonrasında lekelenme olabiliyor sen doktorun verdiği ilaçları kullan, bol bol sıvı tüketip dinlemene bak. Hamileliğin daha çok yeni bu kadar erken öğrenmek bir avantaj, Allahım bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. Gebelik hakkında bir çoğumuz gebe kalıncaya kadar bişey bilmiyoruz ama günden güne mucizeye şahit olmak bayanları anneliğe hazırlıyor zaten. Allahım yar ve yardımcın olsun :nazar:

gebeyken adet gören bile varr cnm.azcık kanda gelebilir bu gayet normal.ben gebe kalamadım ama hiç duyduklarımı söyleyüyorum

Back
X