Hamileyim orucum midem agriyo

temmuzRuzgari

Sevin cunku sevmek en guzel
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
656
216
18
27
Arkadaslar iki gundur yemeklerden sonra sirtim agryo cok belimde agriyo bide bugun midem cok agriyo.bebegimde ne tarafa yatarsam o tarafa geciyo kimildadikca agri yapiyo sizce neden olabilirir yardm edermisiniz

Arkadaslar iki gundur yemeklerden sonra sirtim agryo cok belimde agriyo bide bugun midem cok agriyo.bebegimde ne tarafa yatarsam o tarafa geciyo kimildadikca agri yapiyo sizce neden olabilirir yardm edermisiniz
Kaç haftaliksin günler çok uzun. Bence de bir tutmayıp dene . Tam gelişim donemiyse hem sana hem ona zor olur

Hareketkendıgıne gore 5 aylık falandır. Neden tutuyorsunuz oruc? Bebege ve sıze zararlı. Ani şeker dusnesıyle bebegını kaybedenler oluyor

Hamilelikte oruç tutulmamali bence. Allah aşkına sevap isleyim derken günaha mı gireceksin yazık değil mi karnindakina senden bir canlı besleniyor sen o kadar saat ac kalarak ona yazık ediyorsun bence
Ya pek bisey olmuyodu acikmiyodm susamiyodm ama agrim oldu

bi arkadasim da bahsettigin sekilde agri çok oluyoprdu 26 haftalikdi ama o daha
dr agitiginde tanusyon yuksekliginden oldugunu soylemisti

bence bi kobntrole gidin dr a .. yada herhangi bi sekilde tansiyonunuzu bi kobntrol ettirin

Valla bilmiyorum ben devlet hastaneine gidiyorum doktorlar sunu yap bunu yap demedi dondu de demedi hersey normal dedi kilosuda 1800 dedi tamam.sonra baska doktora gittim ultrasona bakti hersey normal dedi 1 aydan once gelme dedi

Valla bilmiyorum ben devlet hastaneine gidiyorum doktorlar sunu yap bunu yap demedi dondu de demedi hersey normal dedi kilosuda 1800 dedi tamam.sonra baska doktora gittim ultrasona bakti hersey normal dedi 1 aydan once gelme dedi
Cihazla alakalıda olabilir benim dktorun cihazı profösörün cihazı herşeye detaylı bakıyor başka bi doktra gittim oda bana çok düşük söyledi kilosunu cihazı eskiydi kiloya çok takılma ama neden 1 ay dedi kontrol için 15 günde çagırması gerek bu haftadan sonrada haftada bir gel diyecek nst ye girmiyormusun

Back
X