Hamileyim orucum midem agriyo

Hayir ben iki doktora gittim basta gittigim doktor iyiydi.bnm adet im duzens
Cihazla alakalıda olabilir benim dktorun cihazı profösörün cihazı herşeye detaylı bakıyor başka bi doktra gittim oda bana çok düşük söyledi kilosunu cihazı eskiydi kiloya çok takılma ama neden 1 ay dedi kontrol için 15 günde çagırması gerek bu haftadan sonrada haftada bir gel diyecek nst ye girmiyormusun
Di duzensizken hamile kaldm bikac doktora gittim bilemedi sonra birine gittim o bildi onun dedigine gore takip etim.sonra o doktoru bulamadm bidaa.bikac ay baska doktora gittim.sonra buldm o doktorda bida bir ay olmadn baska doktora da gelme dedi hic nst fln demedi.sadce agri kasinti vs varmi dedi var dwdim bi agri kkesici yazdi tamam bida gitmedim iste 3 haftaoldu bu ayin 20 sinde 1 ay olack o zmn mi gidiym yoksa simdi mi gidiyim?

Bol bol su almaniz almaniz lazim dogumunuz yaklasmis. Yaz gunu ve oruc suresi uzun. Yerinizde olsam tutmazdim.

Hayir ben iki doktora gittim basta gittigim doktor iyiydi.bnm adet im duzens

Di duzensizken hamile kaldm bikac doktora gittim bilemedi sonra birine gittim o bildi onun dedigine gore takip etim.sonra o doktoru bulamadm bidaa.bikac ay baska doktora gittim.sonra buldm o doktorda bida bir ay olmadn baska doktora da gelme dedi hic nst fln demedi.sadce agri kasinti vs varmi dedi var dwdim bi agri kkesici yazdi tamam bida gitmedim iste 3 haftaoldu bu ayin 20 sinde 1 ay olack o zmn mi gidiym yoksa simdi mi gidiyim?
Çok ilginç demekki doktordan doktra degişiyor iki hafta önce gittim benimde agrım vardı hemen kan idrar tahlili istedi b12 düşükmüş önemli dedi haftada bir igne vuruluyorum idrarda enfeksiyon çıktı agrı ondanmış onun içinde ayrı bi ilaç içtim bol bol su iç dedi ve iki defa nst ye girdim agrın herhangi bi problemin varsa git ve detaylı konuş bence nst yi sor bebegin dönüp dönmedigini son haftalarda dktrlar riske atmıyor çok sık çagırıyor her an dogum olabilir diye bebegin saglıgı için de

Çok ilginç demekki doktordan doktra degişiyor iki hafta önce gittim benimde agrım vardı hemen kan idrar tahlili istedi b12 düşükmüş önemli dedi haftada bir igne vuruluyorum idrarda enfeksiyon çıktı agrı ondanmış onun içinde ayrı bi ilaç içtim bol bol su iç dedi ve iki defa nst ye girdim agrın herhangi bi problemin varsa git ve detaylı konuş bence nst yi sor bebegin dönüp dönmedigini son haftalarda dktrlar riske atmıyor çok sık çagırıyor her an dogum olabilir diye bebegin saglıgı için de
Allh allh niye bana oyle dediler ki siz ozel hastaneye mi gidiyorsuniz

Hamileyken oruç tutmak kadar saçma bi davranış bilmiyorum. Dinimiz hamile ve emzirenlerden orucu kaldırmışken acaba ne düşünüyorsunuz da bebeğinizin ve kendi sağlığınızın riske girmesini göze alabiliyorsunuz????

Neden oruç tutuyorsunuz. ? Siz açlığa susuzluğa dayansanız bile onun beslenmeye ihtiyacı var. Allah korusun bir sağlık problemi olabilir çocukta. Doğuma az kalmış zaten sonra tutarsınız.

Back
X