Hamileyim pembe akıntım var .ss

gögüs hassasiyeti dewam etmişmiydi. goguslerim normale dondu. sadece mide bulantışı war. kafam karışık. 2 gün daha beklim yaparım belki. hç umudum yokk :(

10 haftanın içindeyiz göğüslerimde hala hassaslık var ilk zamanlardaki gibi değil ama. Hayırlısı canım stres yapma stres herseyin başı gönlünü ferah tutmaya çalış stresten adetin bile kısa sürebilir gelmeyebilir olumlu düşünmeye çalış bu mübarek günlerde..

10 haftanın içindeyiz göğüslerimde hala hassaslık var ilk zamanlardaki gibi değil ama. Hayırlısı canım stres yapma stres herseyin başı gönlünü ferah tutmaya çalış stresten adetin bile kısa sürebilir gelmeyebilir olumlu düşünmeye çalış bu mübarek günlerde..

haklisin cnm. akisina biraktim bu ay. ama en son bi test yapicm pztesi.belim cok agriyo bide arada adet sancisi oluyo.kafamdaki sorular gitsin.

Merhabalar arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı. BAT'a 2 günüm var fakar 3 gün önce ve bu akşam beyaz akıntı ile birlikte peçeteye hafif pembemsi kan geldi. Sizce hamilelik belirtisi midir ilk kez oluyor. Yaşayan arkadaşlar var mı?

Canım benim hamilelik boyunca pembe akıntım oldu. Doktorlar bir türlü nedenini söylemedi. Bir doktor progestan verdi. Öteki kesti test yaptı mantar ilacı verdi. Pembe akıntım hep devam etti. Yabancı bir kaynaktan buldum sonunda normalmiş. Gebeliğim boyunca başka problem yaşamadım gebeliğimle ilgili. İçini ferah tut. Ama yine de doktoruna danış.

Canım benim hamilelik boyunca pembe akıntım oldu. Doktorlar bir türlü nedenini söylemedi. Bir doktor progestan verdi. Öteki kesti test yaptı mantar ilacı verdi. Pembe akıntım hep devam etti. Yabancı bir kaynaktan buldum sonunda normalmiş. Gebeliğim boyunca başka problem yaşamadım gebeliğimle ilgili. İçini ferah tut. Ama yine de doktoruna danış.
Test yaptım en son dün sabah negatif çıkıyor kan vermek de istemiyorum çok verdim artık korkuyorum hala da adet olmadım 2 gün geçti :(

Benim gebelikte olmuştu. 2. Veya 3. Ay başlamıştı.

Back
X