Hamileyim psikolojik şiddet görüyorum

linyalin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
16
5
1
Kızlar iyi akşamlar. 3 aylık hamileyim. Hamile olduğmdan beri eşim demeye dilim varmıyo o insan burnumdan getirdi. Güya beni çok seviyo aşık ölüyo bitiyo ama kavgalar hiç bitmedi hiç benimle tatışmaktan çekinmedi her konuda her şeyde. En son sadece herşeyi yerli yerine koyarsak sadece evin çok dağılmıycagınu söyledim ama dedim ya her şey kavga. Onuda nasıl kibar nasıl ince söylüyorm tartışmayalim diye ama yook ego bi insanda ki en kötü şey. Kendine bişy söyletmemesi yetmezmiş gibi kapıları kırmalar bağırmalar. Anneme babama tüm sülAleme küfür etti yaaa. Özellkle üstüne basa basaaa kaç kezz annemin babamın şahsınaaa ağza alınmıyvak kadar ağır küfür ettiii. Ha bende durmadim tabi en hassas noktam ailemm üstüme yürüdü kollarim mosmor oldu şüddetindenn. Geçen hafta da beni atresten hastanelik etmişti kasıklarım aprıyodu. Bugünde tüm gün kustumm tüm günnn. Ailemin fitil fitil burnundan getircekmiş beni öyle tehdit ediyo. 1 gün aonrada ailesi gelicek 1 hafta 10 gün kalmaya. Ne yapıcam bilmiyorm. Sırf ailesi için gelip konşcaz konşcaz deyip duruyooo. Ailene söyliycem diyince onları üz bakalim noluyo diyo. En son benm annem dünyadaki en namuslu kadınn sen onun turnagı olamazsin dedi. Kızlar dayanamıyorm ailemde uzakta. Ailesi de gelicek ve çalişiyorum yoksa çoktan gitmiştim ailemin yanına ama şu an alamıyorum. Ne yapıcam akıl verin lütfen odada tıkıldm kaldim çok çaresizim.

Karaktersiz ya su nedir bu kendini laf dağında görmeler ailenize gitmekten başka çare yok maalesef ve siz ailenize demedikçe daha da azıyor belli ki Allah ıslah etsin

Aileme küfürlerini kaldıramıyorum. Anneme babamaa tüm sülaleme ettiği o ağır küfürleri kaldıramıyorm. Can taşıyorm ya vicdansızzz insan bile değilll. Ama kendi yetmezmiş gibi ailesi de gelicek. Benim aileme öyle yaptıgı için onlara da nasıl davranıcam blmiyorm. Anlatsam bi türlü anlatmasam bi türlü

Canım çok üzüldüm ama şunu bilmelisin ki eğer ağırlığını koymazsan ve sürekli susarsan seni çantada keklik sanıp her zaman daha fazlasını yapmaktan çekinmez. Ben senin yerinde olsaydım hamile halimle kollarımı morartan birinin yanında durmazdim, aileme küfür etmelerini ses kaydı alıp önce onun ailesinin yanına gider morlukları gösterip herşeyi gösterir sonra da kendi ailemin yanına giderdim.

Hep mi böyleydi yoksa sonradan mı oldu hani hep böylede bebek işini biraz erteleseydiniz öyle bi ortama çocuk nasıl olur bilemedim

Allah vicdan versın pislik herif.
Neden böyle yaptıgını sormadınız mı ? Surekli böyle diyorsunuz.
Seven insan böyle yapmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…