Kızlar iyi akşamlar. 3 aylık hamileyim. Hamile olduğmdan beri eşim demeye dilim varmıyo o insan burnumdan getirdi. Güya beni çok seviyo aşık ölüyo bitiyo ama kavgalar hiç bitmedi hiç benimle tatışmaktan çekinmedi her konuda her şeyde. En son sadece herşeyi yerli yerine koyarsak sadece evin çok dağılmıycagınu söyledim ama dedim ya her şey kavga. Onuda nasıl kibar nasıl ince söylüyorm tartışmayalim diye ama yook ego bi insanda ki en kötü şey. Kendine bişy söyletmemesi yetmezmiş gibi kapıları kırmalar bağırmalar. Anneme babama tüm sülAleme küfür etti yaaa. Özellkle üstüne basa basaaa kaç kezz annemin babamın şahsınaaa ağza alınmıyvak kadar ağır küfür ettiii. Ha bende durmadim tabi en hassas noktam ailemm üstüme yürüdü kollarim mosmor oldu şüddetindenn. Geçen hafta da beni atresten hastanelik etmişti kasıklarım aprıyodu. Bugünde tüm gün kustumm tüm günnn. Ailemin fitil fitil burnundan getircekmiş beni öyle tehdit ediyo. 1 gün aonrada ailesi gelicek 1 hafta 10 gün kalmaya. Ne yapıcam bilmiyorm. Sırf ailesi için gelip konşcaz konşcaz deyip duruyooo. Ailene söyliycem diyince onları üz bakalim noluyo diyo. En son benm annem dünyadaki en namuslu kadınn sen onun turnagı olamazsin dedi. Kızlar dayanamıyorm ailemde uzakta. Ailesi de gelicek ve çalişiyorum yoksa çoktan gitmiştim ailemin yanına ama şu an alamıyorum. Ne yapıcam akıl verin lütfen odada tıkıldm kaldim çok çaresizim.