hamileyim rahmi kalp şeklinde olan varmııı

hpt_honey

bebişim gıvış gıvış maşlh
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
2.456
6
156
45
Balıkesir
dr dünkü ultrasonda gördü yüztane dr gittim bişi demedi benim dr biraz sıyrık hehee gerçek o görüyo nerde olumsuz şey varsa dün 5 bucuk haftalk hamileyim kesemizi gördük minacık 15 günsonra kalbe bakcak ona gitmicem kalp şeklindeymiş rahmim ve düşük arz ediyomuş daha neler duycam yaa ben histergopide oldum öle şey çıkmadı dr 9 ay byunca yatcan dio korkuyorum 6 yıldr bekliyorum bi bucuk yıl öncede ilk defa duyduğum boş gebeliğim olmuştu :a015:

rabbım acıl Şıfalar versın canımmm...

Bızde ıstıyoruz Çocuk hem rahmım kalp Şeklınde hemde pko varr...
Ne yapcaz bılmıyorum.bende ekımde baŞlayacam ınŞ. Tedavıye..gerÇı tam 1 sene olmuŞtur bende tedavıye ara verelı..

Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın....

HE BU ARADA BEN EKıMDE RAHıM FıLMı ÇEKTıRDıM ORADA ÇIKTI RAHMıMıN KALP ŞEKLıNDE OLDUĞU...
filmi çektirdiğim dr. hemen laporoskopi dedi.. Sonra kendi doktoruma gittim manyak mı o dr. direk laporoskopi ye yönlendiriyor önce bir hamile kal belki rahmin kendi kendine gelişicek dedi..Ameliyatı 3 kere üst üste düşük yaparsam öneriyorlarmış...Kendi dr. iyiki gitmişim yoksa direk ameliyat olup rahmimi kazıyacaklardıki çok tehlikeli bişiymiş.

aminnnnnnnnn inşşlhhhh canım tafsiyem lütfen hayt kullan gönlünü ferah tut allha sığın sana duacıyım

hpt honey
bıraz oluruna bırak arastırma yapma
hamıleleıgının tadını cıkar caım
rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın ınşşşş

valla kızlr benim ramimde kalp şeklinde ve bendede pko vardı 3 sene çocuğum olmadı ama daha snr hiç bir tedavi görmeden hamile kaldım banada düşer yatıcan dediler hiç yatmadım tam tersine çok aktif bi insanımdır ona ragmen bişey olmadı sağlıklı bir erkek çocuğu doğurdum.gerçi 8 aylık dodu ama bernim bıdık yaramazlık yapıp kordona dolanmış ondan dolayı doğurdum rahim şekliyle alakası yok.doğumdan 1 sene snr yine hamile kldım ama o malesef dış gebelikti.dış gebeliğim sonlandıktan 3 ay snr bidaha hamile kaldım ve şu an 3 aylık bi bebeğim var.gerçi bu bebeğimde 6,5 aylık dogdu ama bende preklamsi oluştu ondan dolayi acil ameiyata girdim.yani yine rahimle bi alakası yoktu.kısaca banada daktorlar bu rahimle hamile kalamassın kalanda düşer diyolardı.allahın izniyle 2,5 senede 3 sefer hamile kaldım.2 si sağlıklı dodu.demekki korkulacak bi durum yok.yani kafanıza hiç böle şeyleri takmayın arkadaşlar.sonuçta allahın dediği oluyo

canım bende antalyada 8 ayrı dr gezdim 7 dr bana böyle bir şekil demedi 8 cidr kalp şeklinde düşük riskin var laproskopi yaniiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaa ben saf saff kabulettiim eşimm delirdi ne çocuk isterim nede seni o masaya yatırırım dedi güyaa benim hafif kalp şekliyimi yani bakarmıısn hafifi ortası daha büyüğü galiba şekil şekil :) sonuçta ben hiçbirşey yaptırmadım hamilede değilim bir hamile kalalımda onda sonrasına bakarız arkadlar eskiden analerımz bizi doğururken rahimin ne olduğuu bile bilmiyorlardı bence talamamlıyız bu tarz şeyler e honeyy sen rahat ve huzurlu ol canım artık ağzı olan konuşuyor oldu memmelekte benim dr lara çok inancımda kalamdı boşver kalbi yüreği balonu havayı civayıı bebeşine sıkı sıkı sarıl keyfini çıkart mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

düşününce çokkkkkkkkkkk haklısın canımmmmmmm sağolllllllllllll

serpilim senin dediğin tevekül demi bebeğim herşey allhtan dr lar abartıyo seni sewiyommm ben gniş kalpli arkadaşımmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmm

canımmmmmmmmmmmmmm senin hamileliğine çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu şekil için bişi söledimi benimki beni korkuttu bidaha ona gitmicemmmmmmmmmmmmmmmm

sağol canımda,benimki şu an tam kesinlik kazanmadı,şöyleki,pztesi baktırdığım değere göre,bugünkü çok az ilerlemiş,bekleyip görcez.bu dr um değil,ilk dr um söyleömişti bana kalp şieklinde diye ve biraz dah afazla olursa riskli demişti,bilmiyorum,şu an moralim çok bozuk zaten.:gitme:

canımmmmmm üzülme dua et nolur bizde edicez sanaaaaaaaaa

ah canım,çok sağol,hamilelerin duası kabul olur,çok sevinirim.
aslında ben rahmimi çok dert etmiyodum şimdiye kadar,hatta dalga geçiyodum kendimle,o kadar romantiğim ki,rahmim bile kalp şeklinde diye,ama sende bvöyle olunca,bendede bi gelişme olmayınca dahada endişelendim,bu gidişimde bu dr umada bi sorim unutmassam.moralim bozulursa unutabilirim.
inş.senin bebeğin sıkı sıkı tutunur,zaten değerin çok güzel,sen dinlenirsen bişey olmaz bence,rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine.

hiç sıkmayın canınızı ama mutlaka iyi bi doktor bulun. ben 3 aylık ewliyken doktora gittim yumurtalıkların büyük çocuğunun olması çok zor dedi ağlamaktan çatlamıştım resmen. süper bi doktor buldum bi sürü tahliller ultrosonlar ewet yumurtalıklarım büyüktü ve bunun yanı sıra rahim içinde polip vardı ve rahmim kalp şeklindeydi. daha çocuk düşünmediğimiz için tedaviye başlamamıştık ve korunuyordukta tahliller bitti hamile kaldım :)))) doktorum şok oldu... Allaha göre zorluk yok üzme kendini hayırlısını iste ben 5 aylık hamileyim şuan...:CüvCüv:

maşallah maşallah canım sağlıkla al bebişini kucağına...

arım balım peteğim...canım benim de kalp şeklinde rahmim...doktor arada zar varsa onu yırtıp rahmi genişleticez dedi...ameliyat için yarın gün alıcaz...benim 4 düşük var ya nedendir bilmiyorum...kanda da pıhtılaşma var ya aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık :uhm: sen rahat ol...bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah opuyorumnanaktan

serpilim biz aşk kadınlarıyız...her yerlerimiz kalpli opuyorumnanaktan
canım dur sen nerdeysen oraya geleyim...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…