valla kızlr benim ramimde kalp şeklinde ve bendede pko vardı 3 sene çocuğum olmadı ama daha snr hiç bir tedavi görmeden hamile kaldım banada düşer yatıcan dediler hiç yatmadım tam tersine çok aktif bi insanımdır ona ragmen bişey olmadı sağlıklı bir erkek çocuğu doğurdum.gerçi 8 aylık dodu ama bernim bıdık yaramazlık yapıp kordona dolanmış ondan dolayı doğurdum rahim şekliyle alakası yok.doğumdan 1 sene snr yine hamile kldım ama o malesef dış gebelikti.dış gebeliğim sonlandıktan 3 ay snr bidaha hamile kaldım ve şu an 3 aylık bi bebeğim var.gerçi bu bebeğimde 6,5 aylık dogdu ama bende preklamsi oluştu ondan dolayi acil ameiyata girdim.yani yine rahimle bi alakası yoktu.kısaca banada daktorlar bu rahimle hamile kalamassın kalanda düşer diyolardı.allahın izniyle 2,5 senede 3 sefer hamile kaldım.2 si sağlıklı dodu.demekki korkulacak bi durum yok.yani kafanıza hiç böle şeyleri takmayın arkadaşlar.sonuçta allahın dediği oluyo
canım bende antalyada 8 ayrı dr gezdim 7 dr bana böyle bir şekil demedi 8 cidr kalp şeklinde düşük riskin var laproskopi yaniiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaa ben saf saff kabulettiim eşimm delirdi ne çocuk isterim nede seni o masaya yatırırım dedi güyaa benim hafif kalp şekliyimi yani bakarmıısn hafifi ortası daha büyüğü galiba şekil şekil :) sonuçta ben hiçbirşey yaptırmadım hamilede değilim bir hamile kalalımda onda sonrasına bakarız arkadlar eskiden analerımz bizi doğururken rahimin ne olduğuu bile bilmiyorlardı bence talamamlıyız bu tarz şeyler e honeyy sen rahat ve huzurlu ol canım artık ağzı olan konuşuyor oldu memmelekte benim dr lara çok inancımda kalamdı boşver kalbi yüreği balonu havayı civayıı bebeşine sıkı sıkı sarıl keyfini çıkart mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
slm hpthoneyim,benimde rahmim kalp şeklindeymiş canım,öyle dedi dr um.
canımmmmmmmmmmmmmm senin hamileliğine çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu şekil için bişi söledimi benimki beni korkuttu bidaha ona gitmicemmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmm üzülme dua et nolur bizde edicez sanaaaaaaaaa
hiç sıkmayın canınızı ama mutlaka iyi bi doktor bulun. ben 3 aylık ewliyken doktora gittim yumurtalıkların büyük çocuğunun olması çok zor dedi ağlamaktan çatlamıştım resmen. süper bi doktor buldum bi sürü tahliller ultrosonlar ewet yumurtalıklarım büyüktü ve bunun yanı sıra rahim içinde polip vardı ve rahmim kalp şeklindeydi. daha çocuk düşünmediğimiz için tedaviye başlamamıştık ve korunuyordukta tahliller bitti hamile kaldım :)))) doktorum şok oldu... Allaha göre zorluk yok üzme kendini hayırlısını iste ben 5 aylık hamileyim şuan...:CüvCüv:
dr dünkü ultrasonda gördü yüztane dr gittim bişi demedi benim dr biraz sıyrık hehee gerçek o görüyo nerde olumsuz şey varsa dün 5 bucuk haftalk hamileyim kesemizi gördük minacık 15 günsonra kalbe bakcak ona gitmicem kalp şeklindeymiş rahmim ve düşük arz ediyomuş daha neler duycam yaa ben histergopide oldum öle şey çıkmadı dr 9 ay byunca yatcan dio korkuyorum 6 yıldr bekliyorum bi bucuk yıl öncede ilk defa duyduğum boş gebeliğim olmuştu :a015:
canım bende antalyada 8 ayrı dr gezdim 7 dr bana böyle bir şekil demedi 8 cidr kalp şeklinde düşük riskin var laproskopi yaniiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaa ben saf saff kabulettiim eşimm delirdi ne çocuk isterim nede seni o masaya yatırırım dedi güyaa benim hafif kalp şekliyimi yani bakarmıısn hafifi ortası daha büyüğü galiba şekil şekil :) sonuçta ben hiçbirşey yaptırmadım hamilede değilim bir hamile kalalımda onda sonrasına bakarız arkadlar eskiden analerımz bizi doğururken rahimin ne olduğuu bile bilmiyorlardı bence talamamlıyız bu tarz şeyler e honeyy sen rahat ve huzurlu ol canım artık ağzı olan konuşuyor oldu memmelekte benim dr lara çok inancımda kalamdı boşver kalbi yüreği balonu havayı civayıı bebeşine sıkı sıkı sarıl keyfini çıkart mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?