Hamileyim rüya mı yorumlarmısınız?

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Arkadaşlar hayirlara vesile olsun...rüyamda hastaneye gidiyormuşuz normal doğum yapacakmısim..halbuki ki babaannemin odasındayim hemşireler gelip gidiyor falan...neyse sonra eşimin abisi ve eltim kwyinvalidemler de gelmiş.ben yataktayım sancim bekleniyor sonra üç kişi yatağın kenarına geçmiş namaz kiliyorlar.sonra annem ismimi çağırdı uyandım..kalktım yataktan annem daha uyanmamış.o ses neydi anlamadım.annem beni uyandırdı zannettim.ayy arkadaşlar bilenler yorumlarsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden...

canım hayırolsun inşallah namaz gormuşsun hayırlı ruyadır bırı seslendı dıyorsun kaçta gordun ruyayı yanlış anlamassan şöyle anlatım bnımde bı kere ruyam karışıktı bırı bana seslendı uyandım kımsede yok bı baktm sabah namazını kaçırıyrm yanı namaza uyandırıldm

canım hayırolsun inşallah namaz gormuşsun hayırlı ruyadır bırı seslendı dıyorsun kaçta gordun ruyayı yanlış anlamassan şöyle anlatım bnımde bı kere ruyam karışıktı bırı bana seslendı uyandım kımsede yok bı baktm sabah namazını kaçırıyrm yanı namaza uyandırıldm
Canım sabah 8 de uyandım.uyandirildim yani...

Allah hayırlara çıkarsın canım.hamilelikte çok çeşitli karışık karışık rüya görürsün hepsine ayrı anlamlar yükleme sakın ve rüya tabirlerine de bakma internetten çünkü hormonel kaynaklı sanırım bu rüya fazlalıkları şimdi aksi bir tabir çıkar moralin falan bozulur hiç gerek yok:KK66:.canım ayrıca böyle bir platformda anlatma rüyalarını iyi niyetlisi var kötü niyetlisi var suya anlat derler.

S
Allah hayırlara çıkarsın canım.hamilelikte çok çeşitli karışık karışık rüya görürsün hepsine ayrı anlamlar yükleme sakın ve rüya tabirlerine de bakma internetten çünkü hormonel kaynaklı sanırım bu rüya fazlalıkları şimdi aksi bir tabir çıkar moralin falan bozulur hiç gerek yok:KK66:.canım ayrıca böyle bir platformda anlatma rüyalarını iyi niyetlisi var kötü niyetlisi var suya anlat derler.
Sagol canım teşekkür ederim..

Hayırdır inşallah canım. bu devirde rüya yorumlayacak alim bulmak imkansız gibi bi şey.burda birisi çıkıp kötü bi şey dese canın sıkılır. Sen hayra yor zaten hamileyken her gece dizi senaryosu gibi rüya görüyor insan. Eğer çok merak edersen diyanetin rüya tabirleri sitesine bakabilirsin

Back
X