hamileyim sigaradan kurtulmam için SON çare!

zeynepp33

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
7
4
1
45
kızlar merhaba,

4 aylık hamileyim ve sigara içiyorum cok urastım bırakamadm cok korkuyorum bırakmaktn bebeğim içinde endişeliyim en son Allen carr sigara bıraktırma merkezine başvurdum. bakalıkm inşalah işe yarar. milyonlarca insana keyifle ve eglenceyle bıraktırmıslar onlardan biri de ben olurum ınsaşşah. Dua edin, sans dileyin

Slm canım sana bu konuda yardmcı olmak isterim bende şuanda 5,5aylıl hamileyim yaklaşık 11yıldır sigara kullanıyordm şuan sebebi farklı olmakla birlikte yaklaşık 1 aydan az daha uzun bir süredir bebeğimde gelişme geriliği tespit edildi bebeğe giden damarlarda tıkanıklık çıktı sebebine preeklamsi dediler fakat sigarada bunlara sebep olabiliyormuş ağlayarak hastaneden çıktığım o andan itibaren ağzıma tek bir sigara sürmedim çünkü bebeğimin sağlığı herşeyden önemli ve yaşadığım durum gerçekten çok riskli bir durum heran herşeyi bekşeyin dediler aşlah kprusun her gün elim karnımda hareket ediyormu acaba diye geziyorum şimdi hamileyken içtiğim sigaralar için öyle pişmanım ki bebeğime bişey olsa bide üstüne vicdan azabı bence iyi düşün tekrar sigara içerken zaten 4aylıkmışsn bırakamıyorm diye bişey yok öyle güzel bırakıyosn ki zaten bu zamana kadar çoktan azaltman gerekiyordu inşallah bırakırsın canım ne diyim

kızlar merhaba,

4 aylık hamileyim ve sigara içiyorum cok urastım bırakamadm cok korkuyorum bırakmaktn bebeğim içinde endişeliyim en son Allen carr sigara bıraktırma merkezine başvurdum. bakalıkm inşalah işe yarar. milyonlarca insana keyifle ve eglenceyle bıraktırmıslar onlardan biri de ben olurum ınsaşşah. Dua edin, sans dileyin
Allen carr ın kitabını okursan bırakırsın çevremde o kadar çok bırakan oldu ki.ben Se kullanıcıyım ancak şu anda kullanmıyorum hamileliğimin bitmesini bekliyorum:))

Back
X