Hamileyim sigarayı bıraktım çok öksürüyorum bir çare...

tubishirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
33
8
86
Arkadaşlar 6 +5 günlük gebeyim sigarayı bıraktım hamile olduğumu öğrenince ama çok kötü öksürüyorum öksürürken uyanıyorum gece boyu. Ne kullanabilirim ne içebilirim ki geçsin öksürüğüm :(

Arkadaşlar 6 +5 günlük gebeyim sigarayı bıraktım hamile olduğumu öğrenince ama çok kötü öksürüyorum öksürürken uyanıyorum gece boyu. Ne kullanabilirim ne içebilirim ki geçsin öksürüğüm :KK43:
Canım vücudun nikotini atmaya calısıyor malesef ben tam olarak bırakmadım önceden günde bi pakete yakın içiyodum şimdi 2'3 tanw içiyorum ve sürekli öksürüyorum vücut temizlenmeye calısıyor aslında geçici bişey ama sıcak şerbetler deneyebilirsin bal pekmez gibi :)

Öncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz. Hiç sigara içmedim ama hamileliğimde boğazımı birkaç kez fena üşüttüm. Zımpara gibi oluyor öksürmekten, bilirsiniz o acıyı. Bana iyi gelenler; az nişastalı ya da ballı ılık süt, ballı ılık su, ev yapımı elma çayı; bunun içine elmanın kabuklarını, çekirdeklerini atıyorsunuz, hatta azıcık ıhlamur da ekleyebilirsiniz. Bazı pastiller, ama bunu önce doktorunuza sorun. Bana günde 2 tableti geçirmediğin sürece zararı yok demişti. Geçmiş olsun.

Canım vücudun nikotini atmaya calısıyor malesef ben tam olarak bırakmadım önceden günde bi pakete yakın içiyodum şimdi 2'3 tanw içiyorum ve sürekli öksürüyorum vücut temizlenmeye calısıyor aslında geçici bişey ama sıcak şerbetler deneyebilirsin bal pekmez gibi :)
Ben hamile kalma ihtimalime karşı baya azaltmıştım zaten hamile kaldığımı öğrenince çabuk bıraktım şükürler olsun pekmez değilde bal işimi görür sanırım pekmezle pek aram yok :)

Öncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz. Hiç sigara içmedim ama hamileliğimde boğazımı birkaç kez fena üşüttüm. Zımpara gibi oluyor öksürmekten, bilirsiniz o acıyı. Bana iyi gelenler; az nişastalı ya da ballı ılık süt, ballı ılık su, ev yapımı elma çayı; bunun içine elmanın kabuklarını, çekirdeklerini atıyorsunuz, hatta azıcık ıhlamur da ekleyebilirsiniz. Bazı pastiller, ama bunu önce doktorunuza sorun. Bana günde 2 tableti geçirmediğin sürece zararı yok demişti. Geçmiş olsun.
Pastili duydum ama korkuma alamadım soğanı kaynatıp balla tadlandırıp onu içiyorum şimdi ama geçirmedi hala ama elma çayı aklıma yattı onu deneyebilirim :)

Back
X