Hamileyim şimdi ne yapmalıyım

hayirlisiiiii

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
192
49
13
29
Kızlar mrb dün konu açmıştım bugün test yaptım hamileymişim şimdi ne yapmam gerekiyo kan mı vereyim kadın doğumdan sıra mı alayım

Kızlar mrb dün konu açmıştım bugün test yaptım hamileymişim şimdi ne yapmam gerekiyo kan mı vereyim kadın doğumdan sıra mı alayım
Hayirli olsunn. Doktorum varsa ona bildir. Yoksa da bir doktora yazil. Kanda baktir kan deyerinle beraber doktora git. Zaten kendisi nezaman ultrason için gel diyecekdir. Belki ultrasona bakmadan başka tahliller ister. Tsh progesteron gibi mesela

Doktorum yok şimdi ben kan tesri yapsam orda bilgi verirler mi ne zaman gitmem gerektiğini yoksa ayrıca bide kadın doğuma mı gideyim

Doktorum yok şimdi ben kan tesri yapsam orda bilgi verirler mi ne zaman gitmem gerektiğini yoksa ayrıca bide kadın doğuma mı gideyim
Zaten en geç bir haftaya doktor bulmalisin. Sen aramaya başla. Ultrasonda deyerin 1500u geçtiyinde gorunecek kese ama o zamana kadar bazi tahliller isteye bilir. Kan verdirdiyinde hcg , tsh, progesterona da baktir o zaman. Doktora gidene kadar bu deyerlerini de bil. Onemli çunki

Bugün kan vermeye acile gidicem orda yapılır mı hormon testi peki

Tamam inşallah . Kan testine aç mı tok mu gideyim

Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Acile kan vermeye gitmenize gerek yok sağlık ocağına gidip 11 den önce kan tahlili verebilirsiniz tüm değerlerimize de aile hekiminiz bakabilir. Kan testi de pozitif olunca kadın doğuma yönlendirir o zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…