Hamileyim sizce

arzu234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2024
2
0
1
düzenli olarak adet görüyorum , ve cinsel ilişkiyede giriyorum , ama son ay adet gördükten 2 hafta sonra kadar karnımda ağrılar gece burnuma gelen kokular beni şaşırtıyor açıkcası.Son adetten önceki ilişkimden korunmamıştım ama yinede adet olmuştum , böyle birşey mümkün müdür acaba adetten sonra hamile olan varmı yoksa benim bu belirtilerim normal mi eşim meraklandı belirtilerim yüzüne

düzenli olarak adet görüyorum , ve cinsel ilişkiyede giriyorum , ama son ay adet gördükten 2 hafta sonra kadar karnımda ağrılar gece burnuma gelen kokular beni şaşırtıyor açıkcası.Son adetten önceki ilişkimden korunmamıştım ama yinede adet olmuştum , böyle birşey mümkün müdür acaba adetten sonra hamile olan varmı yoksa benim bu belirtilerim normal mi eşim meraklandı belirtilerim yüzüne
adet olduktan sonra geçmiş ilişki ile hamile kalınmaz ama belki farklı sebepten kanama yaşayıp adet sanabilirsiniz ya da yerleşme kanaması yaşamış olabilirsiniz. Normal adet kanamanız ile aynı mıydı kanamanız önemli olan. Normal adet kanaması her ay olduğu gibi aynı yoğunluğu, süresi ve parlak kırmızı renkte olması ile anlaşılır

regl görüyorsanız gebe değilsiniz. koku vb durumlar psikolojik olabilir, hamileliğin başlangıcında olsaydınız bile bu kadar çabuk koku durumunun etkileneceğini hiç sanmıyorum ama öyle bir isteğiniz varsa umarım en yakın zamanda nasip olur

Back
X