hamileyim smear testınden sonra lekelenme normalmi

açelyaakaslan

oğluşuna aşık
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
310
2
316
38
İstanbul
arkadaşlar ben dün doktora gıttım smear testı hıç yaptırdınmı dedı bende yaptırmadığım ıçın smear testı yaptı su an 10 haftalık hamıleyım hamıleyken bu test yapılırmı bıde bana alttan baktı sımdıye kadar baska doktora gıdıyodum hıç alttan bakmamıştı...asıl sorum dun doktordan gelınce pembemsı renkte lekelenmelerım oldu doktor smear testı yaptığımız ıçın lekelenme olbılır dedı ama bugunde oluyo kesılmesı gerekmıyomu smear testı yapıldıktan sonra boyle lekelenmesı olan varmı smear testı yapılınca lekelenme nıye olurkı neolur cevap yazın cok tedırgınım :çok üzgünüm:

canım o kanamaya lekelenmeye sebep olacak bır sey degılkı pazartesı yaptırdım ben ama bılemıyorum oyle bısey olmadı bende

merhabalar.konu çok eski ama yeni başlık açmak istemedim.bende iki gün önce yaptırdım smear testi benimde var iki gündür lekelenmem,çok kafama takıldı benimde.doktoru arayıp sordum bazen olabiliyomuş,normalmiş.eğer bi kaç gün daha devam ederse gel dedi.

Kizlar bende bugun kasik agrim icin doktora gittim alttan muane etti ve smear alicagini soledi sonra bi kalktim heryer kan hala devam ediyor kanamam 10 haftalkk hamileyim korkuorumm ve kendi doktoruma gitmedigim icin Üzgünüm

arkadaşlar ben dün doktora gıttım smear testı hıç yaptırdınmı dedı bende yaptırmadığım ıçın smear testı yaptı su an 10 haftalık hamıleyım hamıleyken bu test yapılırmı bıde bana alttan baktı sımdıye kadar baska doktora gıdıyodum hıç alttan bakmamıştı...asıl sorum dun doktordan gelınce pembemsı renkte lekelenmelerım oldu doktor smear testı yaptığımız ıçın lekelenme olbılır dedı ama bugunde oluyo kesılmesı gerekmıyomu smear testı yapıldıktan sonra boyle lekelenmesı olan varmı smear testı yapılınca lekelenme nıye olurkı neolur cevap yazın cok tedırgınım :çok üzgünüm:
Konu cok eski ama yazmak istedim yinede. Bende smear testi oldum 9 haftalik hamileyim 2 gundur kahverengimsi lekeler bitmedi. Normalmi acaba. Bu kanamayla sonuclanmaz umarim. Cevap verirseniz iyi olur sagolun simdiden

Back
X