Benim de sol kasığımda bacağıma doğru yayılan bir ağrı oluyor doktora söyledim bir şey demedi hafif ağrılar rahim genişlediği için normal diye biliyorum bugün kontrolde keseyi görürsün inşallah5+4 haftalık hamileyim doktor kontrolüm var bugün ama gidene kadar bekleyemedim size de sormak istedim. Sol tarafımda bir ağrı oluyor kasığımda ve karnımda. Gece de sol tarafıma fazla yatamadım sağa yatınca geçiyordu sola yatınca rahatsız oluyordum. Neden olur bu? Endişeleniyorum şu an
İnşallah teşekkür ederimBenim de sol kasığımda bacağıma doğru yayılan bir ağrı oluyor doktora söyledim bir şey demedi hafif ağrılar rahim genişlediği için normal diye biliyorum bugün kontrolde keseyi görürsün inşallah
Keseniz sol tarafa yerlesmis olabilir gayet normal bende oyleydi. Soluma yatinca kasigimda batma oluyordu saga yatinca geciyordu5+4 haftalık hamileyim doktor kontrolüm var bugün ama gidene kadar bekleyemedim size de sormak istedim. Sol tarafımda bir ağrı oluyor kasığımda ve karnımda. Gece de sol tarafıma fazla yatamadım sağa yatınca geçiyordu sola yatınca rahatsız oluyordum. Neden olur bu? Endişeleniyorum şu an
Ayy içimi rahatlattınız çok teşekkür ederimKeseniz sol tarafa yerlesmis olabilir gayet normal bende oyleydi. Soluma yatinca kasigimda batma oluyordu saga yatinca geciyordu
5+4 de keseniz gözüktü mü merak ettim doktor ne dedi
Merhaba ben geçen hafta 23 değerle yakalamıştım gebeliğimi. Doktor da bugün çok erken fark etmişsiniz çok erken şu an bir şeyler görmek için ama nokta görebiliyorum bu kese olmalı takip edeceğiz dedi pazartesi tekrar çağırdı kan istedi kan sonucum henüz çıkmadı. Şu anlık bir problem yok çok şükür. Benimki muhtemelen geç döllenme olduğu için sizinle süreçlerimiz aynı olmayabilir hepimiz sağlıklı sonuçlarla ilerler sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallahBenimde bugün takvime göre 5+4 , merak ettm bende her şey yolunda mı diye:)
İnşallah canım benim çok sevindim senin adına peki karından mı baktı? Sol tarafım ağrıyor dedin mi peki onun için bir şey dedi miMerhaba ben geçen hafta 23 değerle yakalamıştım gebeliğimi. Doktor da bugün çok erken fark etmişsiniz çok erken şu an bir şeyler görmek için ama nokta görebiliyorum bu kese olmalı takip edeceğiz dedi pazartesi tekrar çağırdı kan istedi kan sonucum henüz çıkmadı. Şu anlık bir problem yok çok şükür. Benimki muhtemelen geç döllenme olduğu için sizinle süreçlerimiz aynı olmayabilir hepimiz sağlıklı sonuçlarla ilerler sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah
Evet karnımdan baktı. Evet onu da söyledim dün fazla yürümüştüm ondan sonra oldu dedim. O yüzden de olabilir ama normalde de bu ağrılar olur kramplar sancılar olabilir adet sancısına benzer ağrılar da olur bunlar normal dedi. Çok teşekkür ederim canımİnşallah canım benim çok sevindim senin adına peki karından mı baktı? Sol tarafım ağrıyor dedin mi peki onun için bir şey dedi mi
Detaylı cevabın için de ben teşekkür ederimEvet karnımdan baktı. Evet onu da söyledim dün fazla yürümüştüm ondan sonra oldu dedim. O yüzden de olabilir ama normalde de bu ağrılar olur kramplar sancılar olabilir adet sancısına benzer ağrılar da olur bunlar normal dedi. Çok teşekkür ederim canım
Rica ederim sağlıklı gebelikler geçirip sağlıkla kucağımıza alalım inşallahDetaylı cevabın için de ben teşekkür ederim
İnşallah:)Merhaba ben geçen hafta 23 değerle yakalamıştım gebeliğimi. Doktor da bugün çok erken fark etmişsiniz çok erken şu an bir şeyler görmek için ama nokta görebiliyorum bu kese olmalı takip edeceğiz dedi pazartesi tekrar çağırdı kan istedi kan sonucum henüz çıkmadı. Şu anlık bir problem yok çok şükür. Benimki muhtemelen geç döllenme olduğu için sizinle süreçlerimiz aynı olmayabilir hepimiz sağlıklı sonuçlarla ilerler sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?