Hamileyim sol tarafım ağrıyor

areseyna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
306
317
53
5+4 haftalık hamileyim doktor kontrolüm var bugün ama gidene kadar bekleyemedim size de sormak istedim. Sol tarafımda bir ağrı oluyor kasığımda ve karnımda. Gece de sol tarafıma fazla yatamadım sağa yatınca geçiyordu sola yatınca rahatsız oluyordum. Neden olur bu? Endişeleniyorum şu an

Benim de sol kasığımda bacağıma doğru yayılan bir ağrı oluyor doktora söyledim bir şey demedi hafif ağrılar rahim genişlediği için normal diye biliyorum bugün kontrolde keseyi görürsün inşallah

İnşallah teşekkür ederim

Keseniz sol tarafa yerlesmis olabilir gayet normal bende oyleydi. Soluma yatinca kasigimda batma oluyordu saga yatinca geciyordu

5+4 de keseniz gözüktü mü merak ettim doktor ne dedi
Benimde bugün takvime göre 5+4 , merak ettm bende her şey yolunda mı diye:)
Merhaba ben geçen hafta 23 değerle yakalamıştım gebeliğimi. Doktor da bugün çok erken fark etmişsiniz çok erken şu an bir şeyler görmek için ama nokta görebiliyorum bu kese olmalı takip edeceğiz dedi pazartesi tekrar çağırdı kan istedi kan sonucum henüz çıkmadı. Şu anlık bir problem yok çok şükür. Benimki muhtemelen geç döllenme olduğu için sizinle süreçlerimiz aynı olmayabilir hepimiz sağlıklı sonuçlarla ilerler sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah

İnşallah canım benim çok sevindim senin adına peki karından mı baktı? Sol tarafım ağrıyor dedin mi peki onun için bir şey dedi mi

İnşallah canım benim çok sevindim senin adına peki karından mı baktı? Sol tarafım ağrıyor dedin mi peki onun için bir şey dedi mi
Evet karnımdan baktı. Evet onu da söyledim dün fazla yürümüştüm ondan sonra oldu dedim. O yüzden de olabilir ama normalde de bu ağrılar olur kramplar sancılar olabilir adet sancısına benzer ağrılar da olur bunlar normal dedi. Çok teşekkür ederim canım

Detaylı cevabın için de ben teşekkür ederim

İnşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…