- Konu Sahibi suncaptain
-
Midem kötü yataktan çıkmak istemiyorum ama çalısıyorum okula gitmem gerekiyor..sabahları daha da berbat halde uyanıyorum kahvaltı yapamıyorum .bisi yiyemeyince midem kendine gelemiyor.bebisi nasıl beslicem böyle nasıl saglıklı olacak diye bunalıma girdim .canımı cok sıkıyorum yemek yiyememe .kusmadım henüz ama az kaldı ona da. midem kalkıyor okul otobüsünde...hamileligimi ilk ögrendigimde her gün nasıl beslencegimi arastirdim esimle gittik bi sürü alisveris yaptik ama yiyemiyorum su bile bulantı yapıyor.korkuyorum bebegim zayıf olcak gelismicek diye ...
ne zaman keyfini cıkarcam ne zaman normale dönücem .psikolojik olarak rahatlamaya ihtiyacım var sanırım
Halam da 9 ay kustum 3 çocugumuda da diyotavsiyeleriniz icin tesekkurler cubuk kraker yiyorum iyi geliyo gercekten...hepimiz saglıklı bebekler dünyaya getiririz insallah
amin inşallah
bende de sadece bulantı vardı daha 2 gün önceye kadar .. artık kusmaktan hiçbirşey yiyemez oldum , herşeye ağlıyorum bideokadar duygusallık varki üzerimde ufacık bişey bile etkileyebiliyor. hormonlar tavan yaptı :) Allah yardımcımız olsunn..
bende de sadece bulantı vardı daha 2 gün önceye kadar .. artık kusmaktan hiçbirşey yiyemez oldum , herşeye ağlıyorum bideokadar duygusallık varki üzerimde ufacık bişey bile etkileyebiliyor. hormonlar tavan yaptı :) Allah yardımcımız olsunn..
Amin geçmiş olsun düzelir inşallah.hadi ya inşallah bende ilerde hamileliğimde böyle olmam zaten duygusalım kolay ağlayan yapım var bide hamileliktende duygusallık olursa biri hapşırsa bile ağlarım o zaman herhaldedoktora söyledin mi mide bulantını ve kustuğunu ona göre sana bişeyler önersin
amin canım inşallah...benim bulantım da tam net değil,kazınıyo midem sürekli sanki üşütmüşüm gibi hissediyorum.geçmişte 2 yıl süren bi hastalığım vardı .ileus..bağırsaklarım yağışıyodu ve sürekli kusuyodum 2 dkda, bir bikaç ameliyat geçirdimo yüzden nefret ediyorum kusmaktan
cnm merhaba, bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın inş. hayırlısıyla. benim sana sormak istediğim bişey var. açtığın konularo okudum özellikle kist patlaması... tüplerinde herhangi bi sorun açtımı nasıl hamile kalabildin. 1,5 yıl önce bende yaşadım kist patlamasını 4 aydırda hamile kalamaya çalışıyırum ama maalesef olmadı.. bana bilgi verebilirmisin.
tşk.
cnm cevabın için sağol....
benim bağırsaklarımda yapışıklık olmadı fakat ben inanılmaz ishal oldum hatta 1,5 yıl boyunca ishal bazı dönemler wc çıkamadığımı bilirim ama doktorlar kistle alakalı olmadığını sölediler hep ama benim şikayetlerim kistle birlikte başladı.
benim kist patlaması sırasında kanamam olmadı sadece dayınılmayacak şekilde ağrım vardı. dr ameliyalık bi durum değil bekliyecez dedi. ve ben 2 gün hastanede yattım kistin boyutu hiç değişmedi sadece karın içi boşluğunda sıvı artışı oldu. ve sabahları uyanıp ayağa kalktığımda su gibi akıntı geliyordu...
rahim filmi çektirmeyede korkuyorum işn açıkcası((
hayırlı olsun canım inş bulantılarında geçer biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?