Hamıleyım süreklı kılo alıyorum yardım

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
643
Avusturya
Selam hanimlar bana yardim edin 4 aylik hamileyim daha basindayim ve 72 kiloyla hamile kaldim bugün itibariyle 80 kiloyum ne yapmaliyim neden bukadar hizli kilo aliyorrum haftada nerdeyse 1 kilo aliyorum her hafta 1 kilo alirsam tam 40 kilo alirim ben doguma kadar..ilk 2 ay cok tatli yedim ilk aldigim kilolar bu yüzden onu biraktim beyaz un mamüllerinide bugün birakiyorum önceden yüzüyordum onuda biraktim sanirim baslamam gerek yine..bana bi yol gösterin ne yapabilirim..ve basta bukadar kilo alip sonra az kiloyla doguma giden oldumu aranizda???cevaplariniz icin tesekkürler simdiden.,...

7,5 aylık hamileyim bende 10 kilo aldım.

herşeyden azar azar yemek gerek ama hamile olunca insan doyduğunu bilemiyor.
öncelikle hamur işlerini,tatlıyı bırak.kızartma türü şeylerdende uzak dur.ekmeğide kepekli yemeye çalış beyaz ekmek çok yediriyor çünkü.
meyve yee bol bol en azından açlığını keser.

Selam hanimlar bana yardim edin 4 aylik hamileyim daha basindayim ve 72 kiloyla hamile kaldim bugün itibariyle 80 kiloyum ne yapmaliyim neden bukadar hizli kilo aliyorrum haftada nerdeyse 1 kilo aliyorum her hafta 1 kilo alirsam tam 40 kilo alirim ben doguma kadar..ilk 2 ay cok tatli yedim ilk aldigim kilolar bu yüzden onu biraktim beyaz un mamüllerinide bugün birakiyorum önceden yüzüyordum onuda biraktim sanirim baslamam gerek yine..bana bi yol gösterin ne yapabilirim..ve basta bukadar kilo alip sonra az kiloyla doguma giden oldumu aranizda???cevaplariniz icin tesekkürler simdiden.,...

cnm oncelikle tebrik ederim
bende senle ayni durumdayim
merak ettim bebisin kizmi oglanmi/

cevaplariniz icin tesekkür ederim.bende sizi cok tebrik ederim.kizartma tarzi seyler yiyen biri degilim hamileliktede dikkat ediyorum bilmiyorum kilolar yemektenmi baska biseydenmi bastaki yedigim tatlilar biliyorum biraz fazla abarttim ama gene ilk 2 ay 3 kilo falan almistim 3üncü ayimda 4 kilo aldim suan tam 4üncü ayin icindeyim ve toplam 7 kilo almis durumdayim ve buda 4 ay icin cok fazla geliyor bana yeme aliskanligim fazla degismis olmasa bile basta yaptigim yanlisi zaten farkedip deli gibi tatli yemegi birakitm.kollarimda yanlarimda sirtimda ve kalcalarimda yaglanmayi ve genislemeyi hissediyorum gözle görünmese bile ben kendim fark ediyorum ve pantolonlarim yalan söylemiyor.Nergis bebegim kiz insallah allahim saglikli sagsaglim dogmasini nasip etsin.

benimkide kız.bende 23 haftalık hamileyim 11 kilo aldım.gidişim gidiş değil.100 kıloyla doguma gırersem sasırmamm.ama cok yemiyorum benımkı hareketsizlık.bazen oturup hungur hungur aglamak ıstıyorum.moralım cok bozuk bu kılolardan.Allah sonumuzu hayır edtsın

Merhaba ben de ikinciye hamileyim 34 haftalık ve ben de 72 ile başladım şu an 86yım boyum 173.Oğlumda iken 56 kiloyla başlamıştım 20 kg almıştım.Ama emzirirken hemen 56 ya döndüm.Kızımda da inşaallah emzirirken veririm.Ama diyetisyene de gideceğim doğumdan sonra.Kilo almak normal de yine de hamur işi tatlı gibi şeylere çok yüklenmememiz lazım.

cevaplariniz icin tesekkür ederim.bende sizi cok tebrik ederim.kizartma tarzi seyler yiyen biri degilim hamileliktede dikkat ediyorum bilmiyorum kilolar yemektenmi baska biseydenmi bastaki yedigim tatlilar biliyorum biraz fazla abarttim ama gene ilk 2 ay 3 kilo falan almistim 3üncü ayimda 4 kilo aldim suan tam 4üncü ayin icindeyim ve toplam 7 kilo almis durumdayim ve buda 4 ay icin cok fazla geliyor bana yeme aliskanligim fazla degismis olmasa bile basta yaptigim yanlisi zaten farkedip deli gibi tatli yemegi birakitm.kollarimda yanlarimda sirtimda ve kalcalarimda yaglanmayi ve genislemeyi hissediyorum gözle görünmese bile ben kendim fark ediyorum ve pantolonlarim yalan söylemiyor.Nergis bebegim kiz insallah allahim saglikli sagsaglim dogmasini nasip etsin.

Ne guzel kiz annesi olmak cok guzel
cok nazli oluyor bu kizlar cooook annesi
benim iki kizim var Allah hepimizinkini korusun inan cok nazlilar cok susluler hic bisey begenip giymiyolar daha simdiden
isimiz var yani
ilk kizimda bi hayli kilo almistim
ama ikincide kilo az aldim
simdi yine kilo aliyorum herhalde bu da kiz artik bu duruma alismam lazim
Allah yardimcin olsun ama egerki bebisini fazla buyutursen dogumda yirtilmalarin falan cok olur guzelim
hamurdan tatlidan kacin derim sana

ben bide 72 kiloya kilo vererek gelmistim 69dum 90 kiloydum 20 kilo falan verdim iyiki vermisim birde vermesem nolurdu benim halim 150 falan olurdum allaha binlerce sükürler olsunki önce kilo verdim sonra hamile kaldim. ramazanda 3 kilo aldim eylülde hamile kaldim daha gerisini tutturamiyorum simdi oldum 80:))))doguma kadar gene 90 olsam iyi diyorum 10 kilosunu hemen dogumdan sonra veriyormussun zaten gerisinide artik emzirme yürüyüs kosturma derken verilirde genede cooook kilo almak istemiyorum yaaa bebegim alsin kilolari:)))85 le dogursam benim icin daha iyi hedefim 85le dogurmak insallah basarabilirim hic benim kilo almamam lazim 5 ayda 5 kilo imkansiz degilmi:))))
evet kizlar cok tatli oluyorlar ben artik barbie bebek gibi oynarim onunla az saclari uzayinca:)))minik minik elbiseler babet ayakkabilar tokalar:)))allah sagliklisini versin yarabbim cümlemize sagsaglim eli yüzü düzgün hayirli evlatlar nasip etsin...

benimkide kız.bende 23 haftalık hamileyim 11 kilo aldım.gidişim gidiş değil.100 kıloyla doguma gırersem sasırmamm.ama cok yemiyorum benımkı hareketsizlık.bazen oturup hungur hungur aglamak ıstıyorum.moralım cok bozuk bu kılolardan.Allah sonumuzu hayır edtsın

evet bende 4 ay hic bisey yapmadim bebegime bisey olur diye bence o yüzdende birden kilo almis olabilirim ama doktorum spor yapmamda bi sakinca olmadigini söyledi bende önceki gibi yüzmeye basladim bugün haftada 2 3 gün yarim saat yüzecegim bakalim bi faydasini görücemmi...

Merhaba ben de ikinciye hamileyim 34 haftalık ve ben de 72 ile başladım şu an 86yım boyum 173.Oğlumda iken 56 kiloyla başlamıştım 20 kg almıştım.Ama emzirirken hemen 56 ya döndüm.Kızımda da inşaallah emzirirken veririm.Ama diyetisyene de gideceğim doğumdan sonra.Kilo almak normal de yine de hamur işi tatlı gibi şeylere çok yüklenmememiz lazım.

sen hayirlisiyla sonlara yaklasmissin sen kilolari bastami aldin sonlara dogrumu???baslarda aldiysan gene iyi gitmissin keske bende 85 civarlarinda doguma giderim ama imkansiz

sen hayirlisiyla sonlara yaklasmissin sen kilolari bastami aldin sonlara dogrumu???baslarda aldiysan gene iyi gitmissin keske bende 85 civarlarinda doguma giderim ama imkansiz

Yok aksine başlarda kilo verdim bulantı ve kusmadan dolayı.Son 1 ay çok hızlı kilo aldım doktor bile şaşırdı.Veririz inşaallah.. Eşim de habire ye diyor, hamilesin nasılsa o çocuk doğunca seni zayıflatacak diyor :)

kızlar bende 38+5 teyim 60 kiloyla hamile kadım şu anda 70 kiloyum ilk 4 ay sürekli çıkardım sonra bi yemeye başladım hiç bir şey ayırd etmiyorum saat kaç olursa olsun canım ne isterse yiyorum ve dilediğim kadarda yiyorum galiba yapıyla alakalı bişey bu benim eltim çok dikkat etmesine rağmen 30 kilo almıştı bence doktorunuzdan yardım almadan diyet felan yapmayın belki bebişlere bir zararı olur bu arada benimde kızım olucak inşallah

doktorun ne diyor bu duruma?
4 ayda aldıgın kilo cidden fazla
kaldı ki son 3 ayda hızlanır kilo alimi
dikkat et canım
ezbere değil doktorunla yoluna koy bu kilo işini
neticede can taşiyorsun...

39 haftalık hamileyim, 17 kilo aldım. Hamileliğimin ilk aylarında hava çok güzeldi. İşe yürüyerek gidip geliyordum ve ilk 4 ay sadece 1.5 kilo almıştım. Ama yağmurlar başlayıp havalar soğuyunca araçla gitmeye başladım. Ve bir ara rapor almıştım sonra izne çıkmıştım işte en çok kilo aldığım zamanlardı o anlar. Bence yedikleriniz önemli ama en önemlisi hareket etmek ve yürümek. 1 hafta hiç yürümemiştim o hafta tam 4 kg almışım, dr hemen uyardı. Sonraki hafta hava soğuk olsada yürüyerek gidip geldim işe, ekstra da yürüyüş yaptım. ben 1 kilo vermişim bebeğim de en çok o hafta kilo alıp boyu uzamıştı.

bence kesinlikle yürüyüş...

arkadaslar bence bu isin bünyeyle alakasi gercekten cok kilo almaya yatkinsa kilo aliyorsun degilse almiyorsun hareket ediyorum tabiki öyle hamileyim diye yatan biri degilim ilk 4 ay dikkat ettim yüzmeye gitmedim ama yürüdüm tabiki simdi yüzmeye tekrar basladim ve 1 kilo gitti diyet yapmiyorum kesinlikle ama hamur isini biraktim 1 haftadir hamur isi yemiyorum doktorumla randevum pazartesi günü bu konuyu danisicam ona 2 aylikken aldigim 3 4 kiloya hic bisey dememisti hormonlarin etkisi bagirsaklar gögüsler falan normal demisti bakalim simdi 2 ayda aldigim ekstra 3 kiloya ne diyecek:)))))kötü olan taraf haftada türkiyeye tatile gidiyorum kayinvalidemlerin yanina ve bana ikramlarindan coooooook korkuyorum simdiden hamilesin ye diye israr edeceklerinide biliyorum allah yarimcim olsun 5inci ayima ayni kiloda girebilsem daha ne isterim.

bende 8 haftalık hamileyim 1kilo aldım daha ama buara iştahım arttı hamileyken ne yesen yarıyor zaten.ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım bunda dikkat edicem diyorum ama bakalım ..bence 4 ayda biraz fazla aldığın kilo bundan sonra dikkat edersin sebze ye balık ye onlar çocuğa çok yarıyor hemde kilo aldırmıyor.benim arkda senin gibi ilk aylarda 3 kilo alıyodum hep diyo sonra dikkat ederek her ay 1 kilo almış sende dikkat edersen böyle devam eder bünyeylede çok alakası var tabiki..üff ne zor kadın olmak yahuuu:43:

hoca eşliğinde spor da deneyebilirsin. ben evde kontrollü olarak hamile pilatesi yapmıştım. pilate sonrası sanki duş almışım gibi rahatlıyordum. ama azar azar başladım sonra alışınca tamamını yaptım. hoca eşliğinde tavsiye ederim yine de. meyve yiyebilirsin ama bol bol tavsiye etmem o da kilo yapar bana söylenen ve etrafımdan duyudğum 4 porsiyon meyvedir. elma mideyi kazındırabilir fazlası iyi olmayabilir belki. yürüyüşler iyi gelebilir. enazından basen ve kalçalara faydası olur ve doğumuun kolaylaştırır. birde en az 2 litre su tavsiye ederim. benim böbrek enfeksiyonu sebebiyle enaz 3 litreydi. :)

vitamin hapı alyorsan onlar kilo aldırıyor.doktorum zayıf olmama rağmen bıraktırmıştı vitamini.sonra da kilo almam durmuştu.bir de mideni sebzeyle doldur ki kalorili şeyler yeme canım.kilo alman duracaktır o zaman...

bende 8 haftalık hamileyim 1kilo aldım daha ama buara iştahım arttı hamileyken ne yesen yarıyor zaten.ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım bunda dikkat edicem diyorum ama bakalım ..bence 4 ayda biraz fazla aldığın kilo bundan sonra dikkat edersin sebze ye balık ye onlar çocuğa çok yarıyor hemde kilo aldırmıyor.benim arkda senin gibi ilk aylarda 3 kilo alıyodum hep diyo sonra dikkat ederek her ay 1 kilo almış sende dikkat edersen böyle devam eder bünyeylede çok alakası var tabiki..üff ne zor kadın olmak yahuuu:43:

ayyyy balik deme bana balik yedigim anda kusuyorum.hamileligimden öncede zaten severek yedigim bi et türü degildi ama gene haftada 1 kez yemeye gayret gösteriyordum ama simdi hamileligimden beri nezaman balik yesem daha dogrusu 3 kez yedim 3ündede kustum o yüzden balik konusunda hala korkuyorum yesemmi yemesemmi diye bi ara yine bi test etmem lazim....sebze cok yiyorum cig yada pismis ama benim sorunum dedigim gibi hamur isi ve tatli oldu baslarda ve aniden sporu birakmam oldu tatliya bayagi bi ara verdim hamur iside yemiyorum okadar ama bilmiyorum gerci 2 haftadir hic kilo almadim..:))

Back
X