hamileyim ve akıntım var.....

deryaevren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
342
7
46
37
İzmir
hamile arkadaşlar sizinde akıntınız oluyormu ama beyaz değil çiş gibi işiyorum gibi su gibiyardım edin lütfen

canım mbenimde akıntım oluyo
hamilelerin genelindede oluyo sanırım ama çok fazlaysa bi doktoruna görün istersen
ben burdan bişi diyemicem

bende sari renkte oluyodu snra renksiz kokusuz olmaya basladi korktum amniyo sivisi diye doktora gittim degil dedi 2 simdi yine basladi bazen sari bazen renksiz testler var eczanede iltihap mi amniyo sivi mi diye test ediyosun degildi cok sükür..akintin renksiz veya sari kokusuz ise sorun yok diye biliyorum ama yinede doktora görün icin rahatlar

akıntı olması normal
benim dikkatimi çeken çok su tükettiğim zamanlarda bu akıntının renginin cok acık, tüketmediğimde ise hafif koyu olması
sen de bi takip et bakalım
ayrıca en ufak farklılıkta aklınıza hemen kötü şeyler getirmeyin gözünüzü seviyim yaaa :mymeka:
ne alaka amniyo sıvısı falan:umursamaz:

evet kızlar benimde sarı akıntım var gebelikten öncede oluyordu ama rengi beyazdı ben şuan renginin sarı olmasını vitamin ilaçlarına bağlıyorum siz ne dersiniz

Valla kızlar akıntıdır hamileleikte olur amakn evham yapıyorum gibi boş tesellilerle kendinizi oyalamayın aminio sıvısı olabilir keza benim öyleydi kzım erken dogdu Allahtan 31 haftalıktı hem bebek hem de anne için cok tehlikeli dr a gidin

akıntı bendede çok oluyor
hatta hamile kalınca başladı benim akıntılarım.
normal diye biliyorum ben akıntının olmasının.

akıntı bende de var.hamilelikte akıntı normal ama öyle su gibi sürekli gelen bi akıntıysa doktora sor mutlaka.amniyo sıvısı olmasın allah korusun.

tşkler cvbın için nasıl oluyor biliormusun su gibi tuvaletimi yapmışım gibi ped koydum yarın doktora gididcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…