Hamileyim ve aldatıldım

nunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
57
1
86
Tekirdağ
Arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var belki sizin fikirlerinizden yararlanabilirim.1 hafta sonra bir bebeğim olucak ve 8 yaşında da bir oğlum var hamileliğim boyunca aldatıldığımı dün öğrendim ve dünya başıma yıkıldı o kadar acı çekiyorumki tarifi yok boşluktayım şu anda

Arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var belki sizin fikirlerinizden yararlanabilirim.1 hafta sonra bir bebeğim olucak ve 8 yaşında da bir oğlum var hamileliğim boyunca aldatıldığımı dün öğrendim ve dünya başıma yıkıldı o kadar acı çekiyorumki tarifi yok boşluktayım şu anda

cnm benim çok zor bi durum allah yardımcın olsun eminmisin peki belki yanlış anlaşılma vardır inşallah salıcakla alırsın bebeini kucağına

Emin misin aldatıldığına?
Nasıl öğrendin?
Canım sakin olmaya çalış bebeğine zarar gelir maazallah...

canım eminmisin konuyu daha açık yazrsan sevinirim yani aldatmanın boyutu nedir öyle yardımcı olalım sana ve lütfen bu arda duygularınla değil mantığınla hareket et zorda olsa dene

nasıl öğrendin canım. allah kolaylık versin. çok zor bir durum ya. ah bu erkekler yokmu ya:sinifsinif:

Evet kesinlikle zor bir durum..fakat ben şöyle düşünmenizi öneriyorum,tek aldatılan siz değilsiniz,ve aldatılışınız asla izinle alakalı değil..hayatta aldatılmaktan daha acı bir şey yok sanırız çoğumuz, ama gerçekten hayatta çok büyük acılarda var.Ben elbette aldatan erkeğin yanında değilim ancak bir kadının kendisini yıpratması gereken en son konulardan birisi diyebilirim,çünkü erkek bunu yaprak kendisine karşı saygısızlık yapıyor size değil..neden bunları söylüyorum;çünkü aldatıldığınız kesin gibi konuşuyorsunuz..o halde yapılması gereken en çabuk şey güçlü olmak,olayı dramatize etmeden (bence en önemlisi bu) doğumunuzun herşeyden önemli olduğunu düşünmeniz..şu an sağlığınız ve bebeğiniz bu konudan çok daha mühim.Eşinizle ilgili herhangi bir karar verecekseniz bile bunu doğumdan sonraya erteleyin derim..allah yardımcınız olsun,ve bilin ki bu sadece sizin başınıza gelmiyor..

Belli ki aldattığından eminsiniz.

Kişiye göre değişecek birşey. Şimdi eşiniz hamileydin ondan aldattım diyecektir heralde. Peki bu sebep mi, hiçbirşey sebep kabul edilemeyeceği gibi bu da sebep değil malesef. Affedip affetmemek, sindirip yoluna devam etmek ya da edememek size kalmış. Bana göre sindirilecek birşey değil.

En azından affedecekseniz bile iyi bir şekilde dersini almalı.

aldatılmak her zaman her durumdaağırdır. ama hamileyken çok daha zarar verici üzüldüm. çok üzüldüm.

siz bu stresle doğum yapacaksınız. bebek bakacaksınız. lütfen rahatlamaya çalışın sütünüz kesilmesin.

bu yaptığı şey onun kalitesini gösterir.

anlatmak isterseniz okuruz yorumlarız. nasıl öğrendiniz? yeni bir beraberlikmiymiş? ne karar aldınız? pişman mı?

Allah yardımcınız olsun.
affedecek misiniz bilmiyorum ama affetmek çok zor ayrılmanın da çok zor olduğu gibi.
kendimi sizin yerinize koyuyorum da, ölürüm ben ya. :(

Çok zor bi durum Allah kolaylık versin..
Helede şu zamanda en çok morale ihtiyacınız olduğu zmnda..Zorr!
Lütfen önce bebeğini ve kendini düşün..
Allah yardımcın olsun..

nasıl ogrendınız pekı?..
emınmısınız boşuna stres yapıpda dogum oncesı saglıgınızı rıske atmayın..

Kesin eminmisiniz bu konuda eşinizle konuştunuz mu bunu..
Şu an sadece siz ve bebeğiniz daha önemli doğum sonrası kendinize gelin eşinizle konuşun bunu.

eee konu sahibi nerdeeee
yokkk bilmiyorumkismile
galiba doğuma gitti:ecrin_bebek:
ben derimkiii doğum yap ondan sonrasıı düşünnnn
strese girmeeeee yerimseniben

insan nasıl teselli vereceğinide bilmiyor bir yandan doğum ağrıları evin yükü, annelik

bir de üstüne üstelik aldatılma ,kafamçokkarıştı

çok miğde bulandırıcı bir his sanırım normal duygulara dönmek zaman alacak

tabi kırılmış yaralar ve gururunuz elbet olacak ,akannehir

en iyisi sizide ne mutlu ediyorsa ona yönelin ki bu krizi hesaplaşmayı içinizde kısa devrede atalattın,çocuklarınız için güçlü olmak için​
CADIARZU

ah canim ya ne kadar üzüldüm okurken anlatamam, allah kimsenin basina vermesin...
nasil ögrendinki...
buraya cevap yazmadigina göre doguma gittin....

Bence de doğuma gitmiştir, naapsın kız, aniden bu kadar üzülünce sancıları başlamıştır tabii. Allah kurtarsın bi avazda inşallah.

Back
X