- 8 Aralık 2014
- 143
- 126
- 48
- Konu Sahibi Neredesin sen
-
Tabiki önce doktora danışman gerekiyodu hadi ulaşamadın eo kötü internetten baksaydin a b c diye ayrılıyor anti.ler gebelerinde kullandiklari var ilacın reçetesinede bakabilirsinArkadaslar ben surekli bogaz iltihaplanan biriyim..iki ay once antibiyotik icmemek icin direndim ama aile hekimim yoksa toparlanamayacagimi bu antibiyotigin bebege bir zarari olmaz diye ROVAMYCİNE 3 M.İ.U isimli antibiyotik verdi..yarisini kullanip iyilesince biraktim..ve simdi tekrar bogazim agriyo doktora ulasamadim.Ayni antibiyotikten iki tane ictim sizce bise olur mu İcmeseydim diye pisman oldum(
Arkadaslar ben surekli bogaz iltihaplanan biriyim..iki ay once antibiyotik icmemek icin direndim ama aile hekimim yoksa toparlanamayacagimi bu antibiyotigin bebege bir zarari olmaz diye ROVAMYCİNE 3 M.İ.U isimli antibiyotik verdi..yarisini kullanip iyilesince biraktim..ve simdi tekrar bogazim agriyo doktora ulasamadim.Ayni antibiyotikten iki tane ictim sizce bise olur mu İcmeseydim diye pisman oldum(
Zaten gebeyken verdi doktor..Bu gebeligine bi zarar vermez dedi..yani benim endisem iki ay onceyle simdiki gebelik.donemi farkli ya bundan dolayi problem olur mu diye soruyorum ?internetten de baktim tabi ki bir iki doktor vermis bu ilaci gebe bayanlaraTabiki önce doktora danışman gerekiyodu hadi ulaşamadın eo kötü internetten baksaydin a b c diye ayrılıyor anti.ler gebelerinde kullandiklari var ilacın reçetesinede bakabilirsin
Sen genede doktoruna sor ne olur ne olmaz ama doktor verdi isede kullanabilirsin şimdide bir dahada sormadan yapma böyle korkuda yaşamaZaten gebeyken verdi doktor..Bu gebeligine bi zarar vermez dedi..yani benim endisem iki ay onceyle simdiki gebelik.donemi farkli ya bundan dolayi problem olur mu diye soruyorum ?internetten de baktim tabi ki bir iki doktor vermis bu ilaci gebe bayanlara
Canım 32 haftalık hamılesın.ben olsam ıcmezdım.prospektusune baktın mı hamılelık kategorılerı yazar.nedense ben ılac konusunda pek guvenmıyorum doktorlara.eger bogaz agrın coo.oluyorsa normalde bı kase yogurdun ıcıne bır yemek kasıgı pul bıber dok ye.bunu duzenlı yaparsan hıc bogazın sısmez.ama hamılelık durumunda bır bak netten.cunku bebek bu donem dırekt senden beslenıyor ya.
Aynen benım.de basıma geldı.Bir doktor emzirdiğimi 3 kere söylediğim halde penisilinli antibiyotîk yazmış bana. Allahtan ezcacıya sordum da sakın kullamayın dedi.
Mrb siz doktormusunuzROVAMİCİNE hamileliğin her döneminde güvenle kullabılabilecek bir antibiyotiktir.içiniz rahat olsun..hekim olarak hamile hastalarıma kullanıyorum..zaten doktorunuzda bilinçli olarak yazmıştır merak etmeyin..
penisilin gebelerde emzirenlerde kullanılacak en güvenli antibiyotiktir..eczacı bariz saçmalamış boşuna korkutmuş sizi..Bir doktor emzirdiğimi 3 kere söylediğim halde penisilinli antibiyotîk yazmış bana. Allahtan ezcacıya sordum da sakın kullamayın dedi.
diş hekimiyim..D
Mrb siz doktormusunuz
penisilin gebelerde emzirenlerde kullanılacak en güvenli antibiyotiktir..eczacı bariz saçmalamış boşuna korkutmuş sizi..
Anladım.buraya yeni üye oldum da pek iyi kullanamıyorum siteyi.jinekolog sandım bi konuda danışacaktımda :)diş hekimiyim..
penisilin gebe ve emzirenlerde en güvenli gruptur.Bir doktor emzirdiğimi 3 kere söylediğim halde penisilinli antibiyotîk yazmış bana. Allahtan ezcacıya sordum da sakın kullamayın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?