Hamileyim ve bir sorun var yardım eder misiniz ?

marselya

Guru
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
174
69
318
Kızlar merhaba,
5hafta 4 günlük hamileyim...Konu şu...Tam vajina girişinde ağrıyan deri altında sivilce mi yağ bezesi mi desem bilemiyorum ağrıyan bir büyük deri altı top oluştu..Normalde arada farklı yerlerindede olsa çıkabiliyordu ve fucicort sürüyordum işe yarıyordu.Ancak şuan hamileyim ve süremiyorum...Ve oturup kalkarken canım yanıyor..Doktoruma 4 Nisanda gidince soracağım ancak o zamana dek tavsiyeniz var mı ?

Hic duymadim ama hamilesin doktora sormadan bi sey kullanma bence daha erken git doktora. Bitkisel seylerdende uzak durmani tavsiye ederim bazi bitkiler hanilelikte zararli .

Kızlar merhaba,
5hafta 4 günlük hamileyim...Konu şu...Tam vajina girişinde ağrıyan deri altında sivilce mi yağ bezesi mi desem bilemiyorum ağrıyan bir büyük deri altı top oluştu..Normalde arada farklı yerlerindede olsa çıkabiliyordu ve fucicort sürüyordum işe yarıyordu.Ancak şuan hamileyim ve süremiyorum...Ve oturup kalkarken canım yanıyor..Doktoruma 4 Nisanda gidince soracağım ancak o zamana dek tavsiyeniz var mı ?
Seninle ayni gun hamile kaldik qaliba )))Allah yardimci olsun bencede doktora sormadan sakin bisey yapma cok hassas donem

Seninle ayni gun hamile kaldik qaliba )))Allah yardimci olsun bencede doktora sormadan sakin bisey yapma cok hassas donem
Öyle mi :) Umarım sağlıkla alırız çocuklarımızı elimize...Hayırlı olsun sizinde bebeğiniz..Bazı yerlerde lavanta yağı yada sarmısak sürmekten bahsedenler var..Ancak sarmısağı kokusundan ötürü denemek istemedim,lavanta yağınıda zararı olur mu bilemedim...Doktora gidince soracağım artık ama bayağı canım yanıyor ..

Öyle mi :) Umarım sağlıkla alırız çocuklarımızı elimize...Hayırlı olsun sizinde bebeğiniz..Bazı yerlerde lavanta yağı yada sarmısak sürmekten bahsedenler var..Ancak sarmısağı kokusundan ötürü denemek istemedim,lavanta yağınıda zararı olur mu bilemedim...Doktora gidince soracağım artık ama bayağı canım yanıyor ..
Evet anliyorum amma bitkiler de bazen tehlikeli ola biliyor dikkatli ol lutfen.insallah bebeyini sende sag salim kucagina alirsin

Sadece mikrobunu kırması icin karbonatli suyla yikayabilirsin icin rahat bir sekilde bi zarari yok çünkü ama baska bisey icin doktoruna sormadan herhangi bisey kullanmamalisin vajina bide hassas bölge malum doktoruna telefonlada sora bilirsin belki baska bisey önerir

Bnce kesinlikle doktora danışmadan birşey yapma can m tehlikeli olabilir hamilelik çok hassas bi dönemdir kafana göre asla bişey yapma derim ben

Arkadaşlar,benzer durum yaşayan arkadaşlara faydası olur belki diye yazıyorum son durumu...Doktorumu arayıp durumu tanımladım,bartolin kistinden şüphelendi ve randevumu öne çekti...Kontrolume gittiğimde inceledi ve bartolin kisti olmadığını folikül olduğunu söyledi ve birkaç gün içerisinde kendiliğinden zaten geçeceğini ama çok rahatsız oluyorsam ilaç kullanabileceğimi söyledi.Kullanmadım ben ilaç ve küçülüyor yavaş yavaş hakkaten...Ancak vurgulamak istediğim kısım şu,bartolin kisti olsaydı sıkıntı olurdu ondan randevunu öne çektim dedi..Yani benzer durum yaşayanlar dikkate alsınlar ve mutlaka doktora görünsünler...Buarada bebeğimin kalp sesini duydum hemde doktorun beklemediği bir zamanda :) süpriz oldu yani bu da folikül kistinin hediyesi oldu ;)

Back
X