hamilelikten önce esinize hisleriniz nasılsı?
yani bana çok ciddi bir sorun gibi gelmedi. tabii ki değer görmeli ve değerli hissetmelisiniz özellikle hamilelikte. ama hamilesiniz diye de siz bağırdığınızda esinizin alttan almasını istemeniz tamamen hormonlara bağlı
bence sakinleşin. hele bi bebeğinizi kucağınıza alın sağlıkla. esiniz bebek olduktan sonra sizi eksik hissettirir, desteksiz bırakırsa o zaman düsünürsünüz bunları.
ben de hamileyken sürekli cocugumu yalnız büyütmeyi düsünüyordum. ben rahat uyuyamazken esimin 10-15 saat deliksiz uyuyabilmesine sinir olur bilenirdim

ama bebek doğduktan sonra iyi ki bu adamla evlenmisim dedim. beni de bazı düsüncesiz laflarıyla kırdı gebelikte. hala daha hiçbirini unutmadım. ama bebekten sonra o kadar cok destek oldu, saçma sapan triplerimi bile anlayıp rahatlattı ki yeniden aşık oldum resmen. o yüzden demem o ki biraz zaman verin. henüz çok yeni evliliğiniz de gebelik durumu da.. çoğu evlilik ilk 2 yıl düse kalka gidiyor zaten. bu duruma alışmak, birbirini tanımak için zaman vermek, sabırlı olmak gerekiyor.