Hamileyim ve cok Üzgünüm :. ( bana yardım edin

91denizeynep

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
169
176
18
34
Nereden baslasam bilmiyorum. Artık hersey yolunda mutluyum sıkıntı yok dercesine davranmaktan yoruldum. Hamileyim 23 haftalik ve şimdiye kadar kızıma hicbirsey alamadim. Neden mi ? Esimin dirdirindan. Yok çok erkenmış yok çok abartiyormusum vs vs.. abartiyor muyum ? Kenarda paramiz olmasına rağmen araba almaya yanasmiyor . Tek hamile olan benmiymisim gayet otobüse binebilir misim. Hasta olmama rağmen bi geçmiş olsun bile demedi bi önceki gün tartistik ya onu uzatiyor kendince. Yemek vs herseyi hasta halimle yine ben yapıyorum. Şimdi de canım Güllaç çekti dedim buralarda varmıdır dedim söylediği şey şu ben sevmediğim için bilmiyorum yatti yerinde. Bende kalktım sütlü tatlı yaptım sonra geldi ne yaptın diyor ee sen atmayınca Güllaç bn de kendimi kandiriyorum dedim laf söyleyip gitti. Yani benim canımın çektiği birseyi soyleyebilecegim kimsem yok ailem başka şehirde ben nasıl davranayim böyle bir ese bana bi yol gösterin :(

Bir bilsem sanki o hamile :KK43: bunaldim kızım için üzülüyorum

Hep mı boyle anlayışsız ? Yavaş yavaş almak en guzelı ben bebek magazasında tezgahtarlık yapmıştım , ihtiyac cok fazla en guzelı her ay bıraz almak yoksa cok yuklenırsınız . bebegı mı kabullenmıyor kı ?

Allah sabır versin canım hamileyken insan daha da hassaslaşıyor haliyle daha çok ilgi bekliyor ama bunu her erkek anlayamıyor maalesef. Üzme sen kendini bebeğinide strese sokma. Bebeğine alışveriş konusunda da acele etme derim. Bende bi önceki hamileliğimde bir an önce herşeyi alma telaşındaydım sonra çıkıp alamam diye ama almaz olaydım diyorum çünkü yavrumu kucağıma bile alamadım. Aldıklarımın hiçbirini kullanamadan cennete gitti. Şimdi aldıklarıma bakamıyorum bile.

Çocuk ortak kararınız değil mi canım? Bebeğe eşya alma işi tamam biraz daha belki bekleyebilir ama sana hiç hassas davranmıyor bu kötü. İnşallah bir an önce kendşne gelir sen sakın sıkma canını bu süreçte moral çok önemli

Tatlim haklisin.insan bu donmde ilgi istyor daha hassas oluyosun zaten.hele aseren bi kadin bizim toplumuzda cok onem arzeder.ne olursa olsun ihtyaci giderilir.erkeklerin cogu bunlari dusunemeyeck kadar kaba.esin de oyleymis.uzulme dicem elde degil biliyorum
Kiyafet konusunu dert etme bende daha almadim.erken hala.
Dogumun yaklasip hazrliklar siklasnca bebisine yogunlasacan esinin bu kalasliklarini umursamiyacksndr :)

Çocuğu duyunca biz şok olduk . Çünkü tek Korunmasız iliskimizdi onda da oldu. Yumurtlama dönemi dışında bir günde. Takipte ediyordum. Normal bana karşı çok iyi çok titiz . Ama çocuk fikri baba olma fikri ona ağır geldi anladigim kadarıyla. Ben ondan 8 yaş küçük olmama rağmen Rabbim nasip etti deyip alıştım kabullendim o ise hiç birşey olmamış gibi davranıyor ne yapacağımı sasirdim

Araba mevzusunu anlamadım..

Hamılesın dıye araba alınsın mı istiyorsun ki?

Nereden baslasam bilmiyorum. Artık hersey yolunda mutluyum sıkıntı yok dercesine davranmaktan yoruldum. Hamileyim 23 haftalik ve şimdiye kadar kızıma hicbirsey alamadim. Neden mi ? Esimin dirdirindan. Yok çok erkenmış yok çok abartiyormusum vs vs.. abartiyor muyum ? Kenarda paramiz olmasına rağmen araba almaya yanasmiyor . Tek hamile olan benmiymisim gayet otobüse binebilir misim. Hasta olmama rağmen bi geçmiş olsun bile demedi bi önceki gün tartistik ya onu uzatiyor kendince. Yemek vs herseyi hasta halimle yine ben yapıyorum. Şimdi de canım Güllaç çekti dedim buralarda varmıdır dedim söylediği şey şu ben sevmediğim için bilmiyorum yatti yerinde. Bende kalktım sütlü tatlı yaptım sonra geldi ne yaptın diyor ee sen atmayınca Güllaç bn de kendimi kandiriyorum dedim laf söyleyip gitti. Yani benim canımın çektiği birseyi soyleyebilecegim kimsem yok ailem başka şehirde ben nasıl davranayim böyle bir ese bana bi yol gösterin :KK43:
hamile olmasan da çekilecek dert değil bi de hamilesin.Şeytan diyo küreklen ağzına ağzına çak oturt aşağı.Ama ben regl öncesiyim,bana bakma sen

Araba mevzusunu anlamadım..

Hamılesın dıye araba alınsın mı istiyorsun ki?

Hayır takibi . Biz ev için ev olmazsa araba için birikim yapiuoruz istanbuldayiz ve 2 mizde calisiyoruz şu koşulda araba almak mantıklı hatta ihtiyaç diyorum o da hala lüks olduğunu düşünüyor.

hamile olmasan da çekilecek dert değil bi de hamilesin.Şeytan diyo küreklen ağzına ağzına çak oturt aşağı.Ama ben regl öncesiyim,bana bakma sen

Ya kendımde senı gordum bır an bende çok dişliyim ne olacak boyle seyler yasaşam bılmıyorum :D

aslında almak için çok erken
bizimki de çok erken başlamak ıstemedı almaya.. ben de ısrar etmedım hiç.
29- 30. haftadan sonra başladık almaya. bence almak ıcın erken

bu arada eşin bildiğin öküzün bayrak sallayanı
merhamet eksik olunca böyle oluyor maalesef.

Back
X