hamileyim ve esim ilgisiz

mavis27

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
1
0
6
35
Gaziantep
Kizlar merhaba araniza yeni katildim :) surekli takip ediyordum sizi dertlerinizi okuyordum bende dertlesmeye ihtiyac duydugum anda size yazmaya karar verdim. 2 bucuk aylik hamileyim isteyerek bebek sahibi olduk. Ama esim degisti sanki hamile olan oymus gibi o bana naz yapiyor. Yemek yapanadim die huzursuzluk cikartiyo temizliğe laf ediyor cok bunaldim artik surekli tartisiyoruz surekli beni suçluyor sevdigi tatliyi yapiyorum olmamis annemden öğren gel diyo midem bulaniyo diyorum anneminki bulanmamis o sa 3 cocuk dogurdu diyo ( bi akil verin bana ne yapayim ben bu adama nasil davranayim? Burnundan mi getirmeli sabır mi etmeli

benim kocamda öyleydi
dogumdan sonrada devam etti
kendisi lohusalik depresyonuan girdi
ama ben onu dogumdan sonra bir sene icinde ele gecirdim
simdi o gunler geliyor aklima
acisini cikariyorum
sen rahat olmaya calis#kendinide üzme
gebelikte nazlanan kadinlari görünce yada ne bilim
iste etrafinda pervane olan insanlari görünce hala moralim bzulur
ne yapalim
sen kendine bak
rahat ol

Eşinizi önünüze alarak açık açık konuşun, desteğe en çok ihtiyacınız olduğu zamanlar bunlar gerek fiziksel gerek duygusal olsun. Sanırım baba olma fikri onu ürkütüyor zamanla alışacaktır konuşunca umarım sorunlarınız hallolur

senin yerinde olsam
kocana hamile olan kim diye sormadan edemezdim

Eşin ilgisiz demek yanlış olmuş bence..Kaba desen daha doğru olurdu..

Ne demek bu olmamış git annemden öğren..Aaa hamile halinle onu bulduğuna dua etsin ..

Ne hamileler var naz yapıp , kendisini bi kaşık çorba pişirmek için bile üzmeyen..

Temizliğine laf ediyorsa azıcık kendisi yapıversin beğenmediği şeyleri..

Böyle sabrederek hem kendini üzersin , hem bebeğin etkilenir..

Al karşına açık açık , tartışmaya yer vermeyerek konuş..Bu dönemelerde çok hassas olduğunu bilmeli..

Eşin niye her olayda annesiyle seni kıyaslıyo ki sanırım yine ana kuzusu vakası
Çocuğumuzu taşıyorum, bu tehlikeli aylarda yine hiç bi'şeyini eksik etmiyorum, Allah razı olsun babası sen de çok destek oluyosun de...

bnmkide ayni sabah ise gider ben gittikten sonra uyumucaksin gecen gun tirnaklrini yeme hem kotu gozukuyo hemde bni rahtsiz ediyosun dedim sakince oda bana bak seni uyarmistim bana bidaha bu kelimeleri kullanma döverim dedi yok ya kolydi dedim ben yatiyrum define

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…