hamıleyım ve eşimden gun gectıkce soğuyorum ... :(

sedakar

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
2
0
6
İstanbul
merhaba kızlar lutfen yardım edınnn cok zor durumdayım .... yaklasık 2.5 aylık hamıleyım ve suan annemle konusamıycak durumdayım bıle dusunun .. sımdı aradı aglıycak gıbı oldum telefonu suratına kapattım ... dun aksam daha yenı geldım annemın evınden 4 gundur annemın evındeydım . esımın aılesıyle yasıyorum . esımle ve aılesıyle tartısarak gıtmıstım annemın evıne . cok kotuyum ya bunlar hamıleleık yuzunden mı . suan bu evde durasım gelmıyo hıc annemın evıne gıdesım gelıyo . cok sıkılıyorum bu evde .duramıyorum yerımde sankı bır sey var .esımın benı opmesını bıle ıstemıyorum . kafayı yıcem ya. lutfen yardım edın bı akıl verın .....

istemedenmi evlendiniz neden eşinizi istemiyorsunuz bilmiyorum ama eşinizle görüşün bir süre annenizde kalmak için ikna edin bence belkide hamilelikten duygularınız da değişiklik vardır sizin biraz eşinizin ailesinden uzak kalmaya ihtiyacınız var sanırım

esımle uc sene bır beraberlıgımız oldu ve daha 2013 un agustos ayında evlendık ... hala cok sevıyorum esımı ama ıten bır sey var . sanırım gebelıkten . dun baya arastırdım .cevap yazdıgınız ıcın tesekkur ederım :)

Back
X