Hamileyim ve eşimi benden uzaklasmış hissediyorum iliski bile yok ne zamandır

Drndrndrndrndrn12345

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2022
5
1
1
Merhabalar yeni evlendim ve evlenir evlenmez gebe kaldim sonrasında başladı zaten hersey nerdeyse 25 kilodan fazla kilo.aldim artik son zamanlardaym nerdeyse.doguma.3 hafta var ama artik kocamla ayni yatakta bile yatamaz olduk horluyorum diye kacip duruyo ya da hic yatağa gelmiyor beni iyice yanliz birakmaya basladi en son kovit olduk 15 gün karantinaya girdik ozaman bile dayanamicam artik diyip son zamanlarda iliskiye girmek isterken simdi nerdeyse 3 aydir iliski miliski yok hatta ve hatta beni opmuyo bile saka yapiyorm diye surekli kilo aldığımı dile getiriyo bir kac defa uyarmama rağmen hala degisen bisey olmadı geçenlerde yzuumun güzelliğinin de gittigini ima eden sozleri oldu bunlar beni cok uzuyor bazen aglama krizi yaşıyorm oyle durumlarda biraz ilgilenip sonra sıkılıp yine kendi kabuguna çekiliyor anlamadim naabmam lazim neden bana mesafelesin neden beni opmyosn bile diye sorunca gecistiriyor bazen sirf bunu sorduğum için vijdan yapip beni öptüğünü hissediyorum

Işte bu yüzden de hemen çocuk yapmayın deriz genelde. Daha evlilik cinsellik oturmadan bunlar yaşanıyor. Çocuk olunca da sevişilmiyo genelde. Yapacak bi şey yok zamana bırakacaksınız. Beni neden öpmüyon diye bi soru sorulmaz. Içinden gelse öper yani.

Yaşım var ve 3 cocuk istyoduk hep çocuk konusnda esim cok istekliydi korunma yonnde sikintilarim var ben korunamiyorm saglik problemlerimden dolayi e bu is erkegin elinde olnca da işte boyle oluyo korkuyorum cidde. 7. Aydan beri bana elini sürmüyo bu böyle devam eder mi endisem bu yüzden napayim adam opmuyo bile neden değişmiyorz diyemedim de opmuyosun bile bu ara diye sormak istedim neticede anlar belki bisyler diye ama esek hos laftan ne anlar

26 yaş ileri bir yaş değil. Hemen çocuk olduğu için bu yaşananlar normal bence biz eşimle toplasan 3 kere ilişki yaşamamışızdır bu süreçte ne onun için ne benim için sorun olmadı sebebi de 3. Senemizde çocuk yapmamız bence. İlk seneler doyum olmadığı için beklenti de çok olur haliyle. Geçici bir süreç az kalmış sizinde canınızı sıkmayın düzelir.

Adama bak sen
Kadin senin çocuğunu taşısın dediği laflara bak sinir oldum
Kilo alacaksin tabii hamilesin yüzün de bozulur o kadar hormonu kocana yüklesek kafayı yer kolay mı hamile olmak

28 olcam ilk cocugum yeni evlendim gerci de ya daha cinsel olarak birbirimizle acikacik konusamiyorz bile gerçekten boyle yatağa gelmemesi falan hormonlardan mi ne cok dokunuyo geceleri eve gelsn istemiyorum artık çünkü uzulucem yine yanima gelmicek diye bide bakıyorm cidden horluyorum ama oyle böyle de değil hakli mi acaba kacmakta diyorum bütün gun agir sanayide calisiyo yoruluyodur haliyle artik su gebelik bitse de eski halime donsem istiyorum ama.bi yandan da donemezsem diye endiseliniyorum kimseyle bısy de paylasamiyor insan icime atmaktan da sistim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…