bilmiyorumkismile bend e dun gece kotu bır ruy gordum.Dogum yapacakmısım,dogum yapacagım yerı gormuyorum ama yanında morg olduunu goruyorum.Bebek olurse onu oraya alıcaklarmıs.Oraya bı gıdıyorum,heryer olu bebek dolu,hatta bır tanesı yasıyo ama kımse bakmıyo kalkmaya calısıyo bebecık.Bırı de tovbe yarabbım engellı desem engellı dgıl neoldugunu anlayamadım,kırpıgı kası sacı derısı bıle yok ıncecık gozlerı var gezınıyo korkuyorum kapıyı kapatıyorum kapıyı acıyo bana bakıyo odum koptu ya. arkamı donuyorum olu bı adamı cenesınden surukluyolar.
bilmiyorumkismile bend e dun gece kotu bır ruy gordum.Dogum yapacakmısım,dogum yapacagım yerı gormuyorum ama yanında morg olduunu goruyorum.Bebek olurse onu oraya alıcaklarmıs.Oraya bı gıdıyorum,heryer olu bebek dolu,hatta bır tanesı yasıyo ama kımse bakmıyo kalkmaya calısıyo bebecık.Bırı de tovbe yarabbım engellı desem engellı dgıl neoldugunu anlayamadım,kırpıgı kası sacı derısı bıle yok ıncecık gozlerı var gezınıyo korkuyorum kapıyı kapatıyorum kapıyı acıyo bana bakıyo odum koptu ya. arkamı donuyorum olu bı adamı cenesınden surukluyolar.
bende 8 haftalık hamileyim bundan önce bir düşüğüm olmuştu.düşüğüm kahverengi kanamalarla başlamıştı..dün gecede rüyamda adet olduğumu görüyorum resmen kıpkırmızı kan vardı.çok üzülüyordum artık dedim bundan sonra çocuk düşünmeyeceğim bir tane oğlum var nasıl olsa istemiyorum diyordum.
işte bilinçaltımda hep bu düşük korkusu var heran kanamam olacakmış gibi hisleri taşıdığım için bu rüyaları görmem çok normal sanırım şu dönemleri atlatsakta sağlıcakla bebişlerimize kavuşsak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?